Prosjekt- og byggeleder

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeHordaland
Søknadsfrist16.06.2019

Er du vår nye prosjekt- og byggeleder på Voss?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco Voss blir du inkludert i et godt og motiverende arbeidsmiljø med ni dyktige fagfolk som jobber med akustikk, VA, VVS og prosjekt- og byggeledelse. Som vår nye prosjekt- og byggeleder får du anledning til å bruke din spisskompetanse og entusiasme til å styrke våre prosjekter og fagmiljøet på Voss, Hardanger og Sogn. Vi jobber tett med Region Bergen, som er Hordalands største rådgiver med over 250 engasjerte medarbeidere innenfor en rekke fagfelt i Bergen, Voss, Førde og Longyearbyen.

Hos oss vil du utvikle deg. Din faglige tyngde blir et viktig bidrag når du sammen med kunder og kolleger utvikler fremtidens bærekraftige løsninger. Som en beslutningsdyktig og positiv rådgiver har du store muligheter til å skape gode resultater og nære relasjoner til kunder og kolleger.

Voss har et bredt spekter av kultur- og idrettstilbud, med Ekstremsportveko og Vossa Jazz som de årlige høydepunktene. Her kan du dyrke friluftsinteresser i utfordrende og vakker vestlandsnatur året rundt. Og om du fra tid til annen får utferdstrang er det god tog- og veiforbindelse til Oslo og Bergen. Voss er en god plass å vokse opp med korte avstander og mange gode møteplasser.

Dine arbeidsoppgaver

  • Prosjekt- og byggeledelse innen ett eller flere av fagområdene bygg, samferdsel og kraft.
  • Du vil, i samarbeid med oppdragsgiverne våre, utvikle prosjekter som tar vare på kundens behov.
  • Du vil sikre forsvarlig økonomi og fremdriftsstyring i prosjektene.
  • Du vil utarbeide tilbud og bidra til å selge inn prosjekter.

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør/ingeniør med minst fem års erfaring.
  • Du har erfaring fra rådgiver, entreprenør eller offentlig sektor.
  • Du har førerkort for bil.
  • Du snakker og skriver godt norsk.

Kontaktpersoner:

Frode Atterås

Avdelingsleder

+47 924 07 688

Søk stilling

Vis flere stillinger: