Øyvind Krogenes er på plass i Peak Sunnfjord hvor Proresult holder til. Foto: Proresult

Proresult ansetter HMS-sjef

Med bakgrunn i avtalen med Byggmesterforbundet, en ambisjon om videre vekst, og ønske om sterkere fokus på HMS/KS har Proresult nå fått på plass sin egen HMS-sjef.

Øyvind Krogenes er på plass i Peak Sunnfjord hvor Proresult holder til. Han er 34 år og har de siste årene jobbet som HMS/KS-leder i Norsk Bergsikring AS. Før det har han erfaring fra ferje og tankbåt og er utdannet sjøkaptein.

I årene på båt kom interessen for HMS/KS-arbeidet og det er årsaken til at han nå har tilegnet seg betydelig erfaring innen fagfeltet.

Krogenes hadde sin første dag i Proresult 2. februar og er i full sving med å sette seg inn i organisasjonen og produktene Proresult leverer.

– Jeg gleder meg til å bli kjent med Proresult sitt HMS/KS-system, være med å utvikle systemet og ikke minst møte kundene. Jeg ser frem til å hjelpe og avdekke behov hos kunden og i fellesskap med kunden tilpasse og utvikle et HMS/KS-system tilpasset deres behov, sier Krogenes i en pressemelding.

Han sier videre at det er viktig at de fremstår med et system som er praktisk og enkelt å bruke.

– Systemet må være tilpasset bedriften sin størrelse og kompleksitet. Det er viktig at vi tilbyr løsning etter hvilke behov kunden har. Det er også viktig for meg at et HMS/KS-system er levende fra ende til annen, forteller Krogenes.

I løpet av første halvdel i 2021 utvider Proresult teamet med totalt fem nye medarbeidere.

Proresult AS har siden starten i 2007 hatt en positiv utvikling. De jobber med å tilby en digital plattform innen blant annet timeføring, prosjektstyring, kalkulasjon, HMS/KS.
- Det hele startet som en programvare for timeføring og er videreutviklet over år med nye moduler og funksjonalitet i tett samarbeid med bransjen, skriver selskapet i meldingen.