Proffselger


XL-BYGG er Skandinavias største byggevarekjede med 340 butikker i Norge, Sverige og Danmark. I Norge er vi nå over 90 butikker, og vi blir stadig flere. 

Vi eies av Mestergruppen AS som er et av landets ledende byggekonsern med en omsetning på ca. 10 milliarder kroner. Konsernet har salg og virksomhet i alle landsdeler og eier byggevarekjedene Byggeriet, Byggtorget og XL-BYGG med tilsammen 220 byggevareutsalg landet rundt, samt huskjedene Mesterhus, Systemhus og Blink Hus med fler enn 280 medlemsbedrifter. Videre er konsernet en av landets ledende hytteprodusenter med kjente merkevarer som Saltdalshytta og Røroshytta i porteføljen. I tillegg bedriver konsernet eiendomsutvikling gjennom Mestergruppen Eiendom og tilbyr arkitekt- og rådgivningstjenester gjennom selskapene Mestergruppen Arkitekter. 

Selskapets største eier er Ferd, et familieid investeringsselskap som er eid av Johan H. Andresen og hans familie.

Firma XL-BYGG Proff Brumunddal
FylkeInnlandet
StedBrumunddal
Søknadsfrist15.07.2020

Til spennende og nyopprettet stilling i XL-BYGG PROFF Brumunddal søkes Proffselger (Innesalg)

Mestergruppen etablerer seg nå i Brumunddal med nytt distribusjonssenter og XL-BYGG PROFF byggevarehus. Distribusjonssenteret skal sikre vareforsyning til byggeprosjekter i hele Innlandet og byggevarehuset vil levere byggematerialer og tjenester til små og store profesjonelle kunder lokalt i området.

Les pressemelding her: https://www.bygg.no/article/1428079

Inneselger Proff trelast og byggevarer

Som proffselger vil du inngå i vår fagenhet for proffkundesegmentet og arbeidsoppgavene vil bestå i salg og oppfølging mot eksisterende og nye kunder, rådgivning, utarbeiding av tilbud og ordrer, samt deltagelse i markedsaktivitet rettet mot våre proffkunder i samarbeid med våre leverandører.

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi søker en medarbeider som er positiv og trives i en spennende og til tider hektisk hverdag, har utpreget kremmerånd, er strukturert, kundefokusert og har et sterkt ønske om å oppnå resultater gjennom samarbeid med andre.

Fortrinnsvis ønsker vi søkere med utdannelse og/eller erfaring innenfor fagområdet bygg og anlegg eller fagkompetanse innen byggevarer. Erfaring fra salg er en fordel.

Søkere må kunne bruke ulike dataverktøy, som tekstbehandling, regneark og lignende.

Vi tilbyr:

  • En viktig rolle i å bygge opp rutiner og kvalitet i et nytt anlegg
  • Et godt og inkluderende arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktige betingelser

Ved spørsmål, kontakt vår rådgiver i IMPACT:

Finn Klepsvik
Senior Rekrutteringskonsulent
fk@impact.no
907 99975

Søk stilling

Vis flere stillinger: