Proffselger

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark samt kjedene Flisekompaniet og Montér.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 180.000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Firma Montér Per Strand Tromsø
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist08.09.2019

Montér Tromsø søker en relasjonsbyggende uteselger mot proffmarkedet

Vi søker en ny kollega til stilling som uteselger proff. Vi jakter nå etter en utadvendt og kontaktskapende person som trives med høyt tempo og har interesse for salg som fag.

Hva kan vi tilby: 

Vi kan tilby entrivelig, moderne arbeidsplass med varierte arbeidsoppgaver. Du vil bli en del av et stort og spennede selskap i vekst, med muligheter for personlig- og faglig utviklig. God pensjonsordning, personalforsikring og helseforsikring.

Arbeidsoppgaver:

Hovedoppgaen er å bidra til å gjøre Optimera Proff til en enda bedre leverandør mot det lokale entreprenørmarkedet. Dette innebærer aktiv, operativ kundebearbeiding gjennom oppsøkende salg til både eksisterende og nye potensielle kunder. Gjennomføring av markedsaktiviteter i henhold til markedsplaner, samt salgs- og budsjettansvar for egen kunde-portefølje.

Kvalifikasjoner og egenskaper: 

Du har salgserfaring med dokumenterte resultater. Kunnskap om trelast og byggevarer er en fordel, men ingen forutsetning. Videre har du interesse for salg som fag, og er en god relasjonsbygger. Gode samarbeidsegenskaper, tillitsskapende og nøyaktig i ditt arbeide er du også. God til å korrespondere både skriftlig og muntlig, fleksibel, samt service- og kundeorientert.

Kjenner du deg igjen?

Da vil vi veldig gjerne høre fra deg. Ta kontakt med daglig leder Ronny Karlsen for spørsmål på tlf: 482 01 940.

Søk stilling

Vis flere stillinger: