Produksjonsleder

Franzefoss AS er et familieeid konsern, med 100 års industrihistorie innen produksjon av kalkmel til landbruket og knust stein til bygg og anlegg. Franzefoss-konsernet består av datterselskapene Franzefoss Pukk AS og Franzefoss Gjenvinning AS som leverer landsdekkende pukk og gjenvinningstjenester til næringslivet. Franzefoss Pukk AS er en av landets fremste bergverksbedrifter og forvalter av geologiske ressurser. Selskapet har omkring 110 ansatte, ca. en halv milliard i årlig omsetning og produserer 4,5 millioner tonn med pukk, grus og sand. Pukk produseres fra fast fjell gjennom sprenging, knusing og sikting, og omknusing og sikting igjen. Pukk produsert av ulike bergarter vil ha ulik farge og ulike mekaniske egenskaper, dermed ulike bruksområder.

Franzefoss Pukk AS har hovedkontor på Rud i Bærum og har produksjon både på Østlandet og i Trondheimsregionen med 14 anlegg.

Vår visjon er å være Samfunnets beste valg. Det innebærer at våre kunder skal oppleve Franzefoss som en trygg samarbeidspartner som leverer varer og tjenester til avtalt tid, kvalitet og pris. Vi skal også ta våre naboer på alvor, og på best mulig måte avklare forventninger og redusere de belastningene vår virksomhet medfører. Tilsynsmyndighetene skal også være trygge på at virksomheten drives innenfor lover, forskrifter og tillatelser som gjelder. Vi skal også være samfunnets beste valg for våre ansatte gjennom å være en trygg og sikker arbeidsplass som er inkluderende og kompetansehevende.

Les gjerne mer om oss på: www.franzefoss.no, og følg oss på LinkedIn og Facebook.

Firma Franzefoss Pukk
FylkeViken
StedRud, Bærum
Søknadsfristsnarest

Optimalisere produksjon, bygge systematikk og kultur

Franzefoss Pukk AS søker en leder til en nyopprettet stilling, som skal ha det overordnede tekniske ansvaret for produksjonen ved selskapets 14 anlegg.
Vår nye produksjonsleder skal tilrettelegge for at anleggssjefer kan føre en optimal drift av sine anlegg. Stillingen har også et særskilt ansvar for HMS og kulturbygging i selskapet. Du skal sørge for at vi utnytter beste praksis og skaper gode synergier mellom anleggene. Du inngår i ledergruppen og vil lede prosjekter og ta initiativer innen forbedringsarbeid og forretningsutvikling rettet mot produksjonen i henhold til strategier og mål.

Vi ser etter deg som er en strukturert leder og som oppnår resultat gjennom meget godt samarbeid. Du er en pådriver for et godt arbeidsmiljø med fokus på god kultur, HMS og adferd. Du har høyere teknisk utdanning, industriell erfaring fra større produksjonsmiljø gjerne med LEAN produksjonsmetodikk og prosessoptimalisering. Vi ser helst at du har ledererfaring fra tilsvarende ansvarsnivå. Du trives med å sitte tett på produksjonen og samtidig ha et forretningsmessig blikk på mulighetene i en verden hvor miljø, bærekraft og gjenvinning får stadig større fokus.

Interessert? Ta gjerne kontakt med Visindi ved Monica Strysse, tlf. 971 00 769 eller Renate Skilnand, tlf. 930 50 038. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.

Søk stilling

Vis flere stillinger: