Produksjonsleder

Entreprenørservice AS er et heleid datterselskap av Skanska Norge AS, og har helt siden etableringen i 1962 vært et av landets ledende anleggstekniske spesialfirmaer innen fagområdene fundamentering, boring og sprøytebetong. Se også vår nettside www.entreprenorservice.no

Selskapets ca. 130 ansatte omsatte i 2018 for ca. 400 mill. kroner. Vi har våre kontor, verksted og lager på Berger i Skedsmo.

Firma Entreprenørservice
FylkeAkershus
StedBerger
Søknadsfrist21.06.2019

Til vår fundamenteringsavdeling søker vi nå produksjonsleder.

Trives du med utfordringer og liker å jobbe med mennesker i et hektisk og spennende miljø? Entreprenørservice er en ambisiøs virksomhet med målsetning om å vokse betydelig i årene som kommer.

Fundamenteringsavdelingen har totalt 45 ansatte og en stor, moderne maskinpark for utførelse av spunt-, pele- og stagforankringsarbeider. Avdelingen omsetter i 2019 for ca. 200 mill. kroner. Arbeidene utføres hovedsakelig i underentrepriser for de store og mellomstore entreprenørselskapene. Hovedtyngden av oppdragene ligger normalt i det sentrale Østlandsområdet, men vi utfører også oppdrag i øvrige deler av landet slik at det må påregnes noe reisevirksomhet.

Stillingens hovedoppgaver er planlegging, ledelse og gjennomføring av våre prosjekter i nært samarbeid med linjeledelsen.

Er du løsningsorientert, har gode samarbeidsevner, har teknisk utdannelse, eller relevant praksis fra utførende entreprenørvirksomhet og er vant til å jobbe prosjektorientert, da tror vi du er den rette for oss.

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
  • Opplæring og oppfølging
  • Kollektiv pensjonsordning
  • Et trivelig og spennende arbeidsmiljø
  • Bedriftsidrettslag

Ta kontakt med avdelingsleder John Petter Holtmon, tlf 900 88 716 for nærmere informasjon og eventuelle spørsmål.

Søk stilling

Vis flere stillinger: