Presseansvarlig / Senior kommunikasjonsrådgiver

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist16.02.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse og ditt engasjement i en stilling hvor du blir med å skape resultater med strategisk kommunikasjon, og fortelle de gode historiene på en måte som gjør at vi virkelig når frem og engasjerer – både internt og eksternt. For denne rollen trenger du evnen til å finne de gode historiene, skrive dem ut sammen med effektive virkemidler – og så sikre at de når frem til våre ulike målgrupper. I rollen som presseansvarlig vil dette primært være gjennom ulike medier både nasjonalt og lokalt – men du vil også jobbe gjennom våre egne digitale flater og sosiale medier.
Er du vår nye kollega? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for kommunikasjon

Som vår nye presseansvarlig / Senior kommunikasjonsrådgiver blir du en del av et solid fagmiljø der vi kan love deg spennende oppgaver fra første dag. Rambølls kommunikasjonsavdeling har i dag fire medarbeidere med et brennende engasjement for faget. Rambøll som selskap har en spennende historie og samtidig mangfoldige interessante historier som skapes kontinuerlig i hele Norge – og verden forøvrig. Rambøll bidrar hver uke til at vi og våre kunder har fokus på bærekraft, og sammen utvikler vi nye løsninger for å møte klimautfordringer, skape bedre byer, med mer. Disse historiene ønsker vi å få formidlet både til kunder og partnere, mulige nyansatte og egne medarbeidere. Her ønsker vi også å øke og profesjonalisere bruken av sosiale medier i vår kommunikasjon.

Vi jobber tett på hele organisasjonen, så du må like å bygge & vedlikeholde nettverk, samt ha god forretningsforståelse.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Utvikle en solid PR-plan basert på overordnet kommunikasjonsstrategi
  • Historiejakt internt – i dialog med våre engasjerte fageksperter
  • Ansvar og plan for kontakt med presse, innsalg av saker samt produksjon av materiell
  • Løpende pressehåndtering / primærkontakt for alle medier
  • Avhengig av kandidaten, vil man også få ansvar for et utvalgt prosjekt fra konsernets kommunikasjonsstrategi

Dine styrker er:

  • Du skriver godt og har god teft for nyhetsverdi og den gode historien
  • Du er god til å snakke med folk og avdekke det som virkelig engasjerer
  • Du er strukturert og jobber planmessig med saker og temaer – og vet å prioritere godt
  • Du er proaktiv, idérik og løsningsorientert
  • Du er analytisk og måler hvordan kommunikasjon bidrar til resultater

Dine erfaringer kan være mange – men vi ønsker oss minimum 5 års erfaring i lignende rolle.

Velkommen til vår Supportorganisasjon

Rambølls supportorganisasjon spiller en viktig rolle i selskapets strategiske utvikling. Divisjonen omfatter økonomi, HR, IT, juridisk, kommunikasjon og facility management. Vi utvikler og implementerer strategier, prosesser og løsninger som er viktige for medarbeiderne og kundene våre, og for selskapets utvikling.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Vi vurderer søknadene løpende.

Søknadsfrist: 16. februar 2020.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne senior kommunikasjonsrådgiver Anne-Line Ottesen, telefon 90 88 54 00.

Søk stilling

Vis flere stillinger: