Populær Juletrelunsj

For 21. gang arrangeres Juletrelunsj for arkitekter. Turneen åpnet i Trondheim 6. desember – og den fortsetter nå rundt om i landet. 

Stavanger ble besøkt tirsdag og onsdag 13. desember besøkes Bergen. Turneen avsluttes med to dager i Oslo - 18. og 19.desember.

– Arrangementet er svært populært og fylles opp med både nye og tidligere deltakere allerede få timer etter at invitasjonene går ut. I år deltar 840 arkitekter på disse arrangementene – og det er ny rekord og derfor en svært spennende og attraktiv kontaktflate for arrangørene, sier Camilla Sandem Dhelie, salgssjef fasade/vegg i Weber/Saint-Gobain Byggevarer AS.

Som tidligere er dey Hydro (Sapa), Assa Abloy, Pilkington, Norgips og Weber som inviterer inn til årets juletrelunsj. Nytt av året er den nye partneren Certego.

– Arrangementet er populært av flere årsaker. Alle deltakere må besøke alle leverandører og svare på en quiz. De kan samtidig stille spørsmål og leverandøren har mulighet til å vise fra sine nyheter; en form for en minimesse kun for beskrivende. Med seg får de mulighet til å vinne en premie, spise en julelunsj og ta med seg et juletre til kontoret eller til stua hjemme, legger Dhelie til.