Foto: Ringsaker Blad / Ole Ludvig Rosenborg / NTB

Politiet opprettholder etterforskningen av brannen i Moelv

Politiet arbeider fortsatt bredt med etterforskningen av brannen i næringsbygget i Moelv onsdag 30. september der to personer ble funnet omkommet.

– Det er kommet inn rundt hundre tips i saken. Vi arbeider videre med informasjonsinnhenting og å strukturere informasjonen som er kommet inn for å få oversikt over hva som har skjedd. Tips blir kontinuerlig fulgt opp, opplyser politiadvokat Sten Floor Nelson i Innlandet politidistrikt.

Kripos bistår fortsatt politidistriktet i saken, og politiet har ellers satt av nødvendig med ressurser fra hele politidistriktet.

– Det er ikke nye opplysninger i saken i dag, men vi vil sende ut felles oppdateringer til mediene ved vesentlige endringer, opplyser Nelson torsdag formiddag.

Politidistriktet opplyste onsdag at de har som hovedhypotese at det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med brannen.

En 43 år gammel mann og en annen mann i 40-årene fra Gjøvik ble funnet døde i ruinene av det brannherjede bygget på Moelv onsdag i forrige uke.

43-åringen hadde da vært meldt savnet siden dagen før. Det skal ha vært en konflikt mellom de to mennene, men det er uklart om flere personer kan ha en rolle i saken.