BM-dagen på NTNU.

Planlegger Bygg- og miljødagen på NTNU med flere plasser enn noen gang

3. november inviterer bygg- og miljøteknikkstudentene ved NTNU bedriftene i bygg- og anleggsnæringen til å møte fremtidige medarbeidere fra NTNU i både Trondheim, Gjøvik og Ålesund på BM-dagen. I år har arrangementet flere standplasser enn noensinne.

Bygg- og miljødagen ved NTNU i Trondheim arrangeres i november, og bygg- og miljøteknikkstudentene planlegger i år et arrangement med rekordmange 60 standplasser på Gløshaugen campus.

Påmeldingen for interesserte selskaper åpnet 6. mai, og studentstyret i BM-dagen skriver i en epost at det fremdeles er noen få ledige plasser.

‒ BM-dagen er en ypperlig mulighet for at bedrifter og studenter kan møtes. Det kan forventes at det kommer over tusen besøkende i løpet av dagen, sier styreleder Erik Risvær til Byggeindustrien.

Risvær påpeker at arrangementet har blitt planlagt digitalt på grunn av koronasituasjonen, og at alt forarbeid vil fortsette digitalt til over sommeren, men at arrangørene satser på at virusfaren og smitteverntiltakene i Norge tillater et stort arrangement 3. november.

‒ Vi kommer til å gjøre de tiltakene som er nødvendig for at det skal bli et så sikkert arrangement som mulig, bekrefter han.