Personalsjef

Stangeland Maskin AS, etablert i 1959, omsetter for rundt 1,6 milliarder kroner, og har 700 ansatte. Stangeland Maskin AS er en del av Stangeland Gruppen som har en omsetning på godt 2 milliarder kroner. 

Stangeland Maskin sin visjon er å være ledende. Det skal vi være gjennom fokus på verdiene Arbeidsglede, Forberedt, Ryddig og Effektiv.

Firma Stangeland Maskin
FylkeRogaland
StedSola
Søknadsfristsnarest

Relasjonsterk Personalsjef

Vår mangeårige Personalsjef går over i ny stilling. For å ivareta personaloppgaver og bidra til Stangeland Maskin's videre utvikling av organisasjon og ansatte, søker vi nå en relasjonssterk Personalsjef.

Vi ser etter deg som er en naturlig fanebærer for Stangeland Maskin AS sine verdier. En leder som evner å bidra til utvikling av organisasjonen og som vil være en faglig personal og HR ressurs for stedlig ledelse. Videre en relasjonskapende person som ser andre, har oversikt samt sikrer at alle ansatte til enhver tid har nødvendig og fremtidsrettet kompetanse.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

Stillingen har ansvar for til enhver tid å holde seg kontinuerlig oppdatert på virksomhetens behov, regionens tilgang på arbeidskraft og ha tett kontakt med utdanningsinstitusjoner. Rekruttere og videreutvikle kollegaer med kompetanse på alle nivåer: lærlinger, fagarbeidere, praksiskandidater, teknisk fagskole, bachelor og master.

Personalsjef er aktiv utvikler, og deltar selv i virksomhetens kompetansebyggende fora og aktiviteter. Utarbeide årsplan for bedriftsintern opplæring, gi innspill og informasjon som samordnes med ledergruppen.

Etablere, vedlikeholde og utvikle system som sikrer systematisk oppfølging av forhold knyttet til ansettelse, kontrakt, kompetanse og kvalifikasjoner.

Oppfølging av bedriftshelsetjenesten.

Erfaring og utdannelse:

Erfaring fra sammenlignbar stilling og høyere utdannelse innenfor personal, HR, pedagogikk og/eller ledelse er en fordel. Relevant arbeidserfaring kan veie opp for manglende formell utdannelse.

Personlige egenskaper vi ser etter er:

  • God "menneskekjenner" og sparringpartner som evner å utfordre og engasjere ansatte på alle nivå i organisasjonen.
  • Nysgjerrig og løsningsorientert samtidig som en ser nytte av og evner å skape struktur og oversikt.
  • Trives med stor variasjon i oppgaver
  • En person som er trygg på seg selv, involverer andre og gjerne kan by på både smil og humor.

Vi kan tilby:

En meget spennende og sentral stilling i en bedrift som er levende opptatt og stolte av sitt fag. Et miljø preget at høy aktivitet, god arbeidsmoral, hyggelige og kjekke kollegaer.

For mer informasjon ta kontakt med Assessit-konsulentene Mette Idland mob: 984 75 988 og Linda Bore mob: 412 39 398.

Søk stilling

Vis flere stillinger: