Cato Halland (t.v), Torgeir Erland, Dorota Kalata og Arve Vange, er alle nyansettelser i distrikt Bergen i Peab Asfalt.
Cato Halland (t.v), Torgeir Erland, Dorota Kalata og Arve Vange, er alle nyansettelser i distrikt Bergen i Peab Asfalt.Foto: Peab Asfalt.

Peab Asfalt har ansatt ny ledelse i Bergen

Peab Asfalt har ansatt Torgeir Erland som distriktssjef i Bergen. Selskapet har også fått inn Cato Halland som prosjektleder og Dorota Kalata som prosjektkoordinator. I tillegg er Arve Vange ansatt som distriktssjef produksjon for region Midt og Vest.

– Det ble i løpet av høsten klart at vi hadde behov for å fornye oss i distrikt Bergen. Jeg er veldig fornøyd med den nye ledelsen vi nå har fått på plass. Dette er en kvartett med høy kompetanse og lang erfaring innen asfalt, produksjon og ledelse. Med denne gjengen på plass, ser vi med forventning frem til kommende sesong, sier Stian Lyngsgård, regionsjef Vest i Peab Asfalt, i en pressemelding.

Torgeir Erland kommer fra stillingen som hovedbyggeleder for Bussveien i Rogaland fylkeskommune. Før han begynte i fylkeskommunen, jobbet han 25 år med asfalt i Veidekke, hvorav 17 år i lederstillinger, opplyser Peab Asfalt.

Cato Halland kommer fra stillingen som formann asfalt i Tertnes Entreprenør. Han har 14 års erfaring fra operativ asfaltledelse og 11 års erfaring innen lastebiltransport.

Dorota Kalata kommer fra Adecco hvor hun i 10 år har jobbet med rekruttering og HR innen bygg- og anleggsvirksomhet i Bergen og i Polen.

Arve Vange har over 20 års erfaring som produksjonsleder, blant annet 3 år som produksjonssjef asfalt i NCC. Han har i store deler av karrieren jobbet med optimalisering av produksjonsprosesser. Han kommer til Peab Asfalt fra stillingen som forretningsutvikler i Klar Bedrift AS, skriver Peab Asfalt i meldingen.

Cato Halland og Dorota Kalata har tiltrådt sine stillinger, mens de to andre begynner i løpet av 1. kvartal 2022. Alle fire vil ha kontorsted i Bergen, opplyser asfaltselskapet.