Hit flytter Stokke Stål.

PCS Stokke Stål tror på vekst i nye og større lokaler

PCS Stokke Stål AS ønsker å vokse videre og flytter til større lokaler i Borgeskogen.

De nye lokalene i Borgeskogen næringsområde er fire ganger større enn dagens lokaler.

I en pressemelding skriver selskapet at med bedre utstyr og større produksjonskapasitet ligger nå forholdene til rette for ekspansjon. PCS Stokke Stål rigger dermed for videre vekst og flytter all produksjon og administrasjon fra Sem til Aker Solutions gamle lokaler i Borgeskogen næringsområde. - De nye lokalene er fire ganger så store som dagens med plass til mer utstyr, utvidelse av produksjonstilbud og mer strømlinjeformet produksjon, forteller daglig leder i PCS Holding og PCS Construction AS, Jøran Gjelsten Lufall i meldingen.

- Gjennom mange år i bransjen har vi opparbeidet en bred kompetanse innenfor modellering/prosjektering, produksjon og montasje av bærende stålkonstruksjoner. Dette gjør at vi blir foretrukket hos mange av kundene innen eksempelvis flyplasser og jernbane, legger han til.

PCS Stokke Stål er en ledende leverandør av trapper, rekkverk og bærende konstruksjoner i stål til sine kunder, hovedsakelig entreprenører og byggherrer på Østlandet. Etter en lengre periode med forhandlinger om overtagelse av bygget fra Aker Solutions er flytteprosessen nå i gang.

De forteller at det nye anlegget betyr at de får en mer strømlinjeformet produksjon.

PCS Group har i mange år vært en stor leverandør på overflatebehandling over hele landet. For vel ett år siden kjøpte gruppen opp Stokke Stål, som har vært samarbeidspartner gjennom mange år.

- Nå ønsker PCS Gruppen å tilføre Stokke Stål et nytt segment for å tilby flere tjenester på anlegget. I forbindelse med flyttingen har vi startet arbeidet med å bygge opp et eget overflatebehandlingsanlegg på Borgeskogen, sier Lufall.

I tillegg til å overflatebehandle stålkonstruksjoner til egne produkter, vil de nå tilby sandblåsing, metallisering og lakkering for eksterne kunder på Østlandet.