Årets park- og anleggsmesse er avlyst, men arrangøren satser på ny messe 4. og 5. november 2021. Arkivfoto: Malin S. Strandberg

Park og anleggsmessen er avlyst

Park og anleggsmessen på Lillestrøm er nok en messe som avlyses på grunn av korona.

Fagmessen for park- og anleggsbransjen arrangeres årlig på Norges Varemesse på Lillestrøm, og neste messe skulle etter planen gå av stabelen 25. - 26. november. Nå er messen besluttet avlyst, ifølge en pressemelding fra arrangøren.

- Til tross for at vi i lang tid har jobbet med å legge til rette for godt smittevern og en trygg gjennomføring av arrangementet, ser vi oss dessverre nødt til å avlyse, sier kommersiell direktør Liv Kindem i Norges Varemesse.

Hun peker på at arrangøren vurderer at smittefaren i samfunnet fortsatt vil være betydelig i tiden fremover.

- Våre messer samler et stort publikum, og for oss er det avgjørende at arrangementene skal være trygge for både utstillere og besøkende. Selv om en avlysing ikke er en enkel beslutning å ta, er det viktig at vi bidrar til å holde smittesituasjonen under kontroll. Sikkerheten vil alltid komme først hos oss, sier Kindem.

Hun peker på at et messearrangment krever planlegging og bestilling av utstyr i god tid, og at man derfor tar beslutningen om avslyning allerede nå.

- Vi kommer til å satse stort på neste års Park- og anleggsmesse som blir 4. og 5. november 2021, avslutter Kindem.