F.v.: Stefan Schapers, daglig leder på Montasjemateriell Larvik, og Petter Gram, regionsdirektør i Optimera.

Optimera kjøper Montasjemateriell

Nylig tok Optimera over alle aksjene i den Larvik-baserte virksomheten Montasjemateriell.

– Med Optimera som eier får vi en meget solid og god partner som vi kan utvikle oss videre sammen med. Det blir ingen stor endring i den daglige driften, men vi får et større apparat i ryggen som vil bidra til å styrke oss i markedet, sier Stefan Schapers, daglig leder på Montasjemateriell Larvik i en pressemelding.

Optimera kjøper aksjene av Geir Gloppe og Per Roy Helgeland som fortsatt vil være en del av Montasjemateriell i fremtiden.

Montasjemateriell har siden oppstarten, for rundt 40 år siden, hatt et bevisst fokus på det profesjonelle markedet i Larvik, og etter hvert Vestfold. Selskapet omsetter for cirka 35 millioner kroner.

– Montasjemateriell har en unik posisjon i Vestfold. Deres profil, varesortiment og tjenester passer oss godt, sier Petter Gram, regiondirektør i Optimera.

– Samtidig vil de utfylle og komplettere vårt tilbud i regionen. Totalt i Telemark, Vestfold og Buskerud har Optimera 15 Montér byggevarehus, ett Optimera Proffsenter, logistikkanlegg, Prefab-fabrikk på Andebu og fire Flisekompaniet-avdelinger. Det er liten tvil om at Optimera satser her, fortsetter Gram.

Montasjemateriell fortsetter driften i Lerkelundveien 1 i Larvik, der de har et lokale på rundt 1.000 kvadratmeter og åtte fast ansatte.