Oppmålingsingeniør

FirmaIngeniør Compagniet
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist17.05.2018

Lyst på nye spennende muligheter? Vi søker Oppmålingsingeniør for fast ansettelse hos vår kunde.

Du vil bli involvert i ulike prosjekter som bedriften påtår seg hos sine kunder og vil få en variert og hektisk arbeidshverdag. Det legges stor vekt på kompetansebygging og den nyeste teknologien som finnes, så er du interessert i å utvikle deg videre vil du få mange spennende muligheter her. Vår kunde er en ledende aktør innen Geomatikk, Landmåling, Industrimåling, Maskinstyring og 3D Laserskanning.

Detaljerte Arbeidsoppgaver:

 • Utførelse, kontroll og bearbeiding av terreng- og stikningsdata i forbindelse med planlegging, prosjektering og bygging.
 • Utførelse av geometrisk kontroll, kontroll og måling av terrengmodeller og etablering av grunnlagsnett.
 • Utførelse, kvalitetskontroll og rådgivning av veg- og 3D fagmodeller, samordningsmodeller, masseberegning etc.
 • Oppmåling, dimensjonskontroll, profilering, utsetting og as-built dokumentasjon i alle faser av prosjektene.
 • Sikre leveranser til byggherre og/eller entreprenør med hensyn til driftskontroll, geometrisk kontroll, masseberegning, målebrev, ferdigvegsdokumentasjon etc.
 • Bistand til anleggsledelse (formenn, anleggsledere og prosjektleder) i form av planlegging og utførelse.
 • Ta del i andre typer leveranser, for eksempel i gjennomføring av prosjekter med terrestrisk skanning, kartlegging med bruk av drone, og tilhørende beregningsarbeid.

Ønskede Kvalifikasjoner:

 • Tekniker, ingeniør/bachelor eller siv.ing./master med relevant fagbakgrunn
 • Erfaring fra landmåling fra anleggsvirksomhet og samferdsel/veiprosjekter/jernbane
 • Generelt gode datakunnskaper
 • Relevant erfaring innen relasjonsskapende arbeid og kundekontakt. Du bør ha kjennskap til noen av følgende programvare i tillegg til Gemini Terreng&Entreprenør: Leica Cyclone, Faro Scene, 3DReshaper, Postflight, PDMS, Revit, ArchiCad og MicroStation eller AutoCAD.
 • Gyldig førerkort kl. B

Vi tilbyr:

En spennende stilling i et godt arbeidsmiljø. Du vil bli involvert i ulike prosjekter som bedriften påtår seg hos sine kunder og vil få en variert og hektisk arbeidshverdag. Det legges stor vekt på kompetansebygging og den nyeste teknologien som finnes, så er du interessert i å utvikle deg videre vil du få mange spennende muligheter her. Det tilbys konkurransedyktig lønn, pensjon og forsikring.

Interessert? Søk på stillingen ved å følge linken til vår hjemmeside www.ingcomp.no. Du registrerer deg med navn og adresse og laster inn din personlige cv direkte mot denne stillingen. Ønskes ytterligere informasjon kan Milena Miccoli kontaktes på tlf. 99 51 72 63 / milena.miccoli@ingcomp.no. Søknader behandles fortløpende. Vi ser frem til å motta din søknad!

Vennligst merk at alle søknader på stillingen må inneholde oppdatert CV med informasjon om etterspurte kvalifikasjoner og informasjon om tilgjengelighet.

Søk stilling

Vis flere stillinger: