Oppdragsleder Veg

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeVestfold
StedTønsberg
Søknadsfrist31.01.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse i en stilling hvor du kan bidra i store og små vegprosjekter både for offentlige og private oppdragsgivere. Du vil være oppdragsleder eller fagansvarlig for ordinære vegprosjekt, totalentrepriser, spennende tverrfaglige prosjekter for boligutvikling og næringsparker. Rambøll i Tønsberg er engasjert i prosjekter over hele landet. For denne rollen trenger du kjennskap til de viktigste prosjekteringsverktøy og Vegvesenets håndbøker. Du må ha arbeidet med veg­planlegging lenge nok til å kunne lede andre. Du må beherske norsk og engelsk både muntlig og skriftlig, og være åpen for å arbeide i et flerkulturelt miljø. Er du vår nye Oppdragsleder Veg? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår vegavdeling

Som vår nye Oppdragsleder Veg blir du en del av veg sør/øst. Vi er 45 vegingeniører fordelt på kontorene i Oslo, Drammen og Skien foruten Tønsberg. Rambøll i Tønsberg er Vestfolds største konsulentmiljø med 70 ansatte. Vårt flotte, nyoppussede kontor på Korten har et bredt faglig konsulentmiljø som løser de fleste oppgaver innenfor bygg og anlegg, byutvikling og prosjektledelse som samfunnsrådgiver med bærekraft i fokus på alle våre oppdrag.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Oppdragsledelse og tilbudsarbeid på store og små tverrfaglige prosjekter
  • Lede planlegging, prosjektering av veger/motorveger/plasser/boligområder etc.
  • Kommunisere og samarbeide med både oppdragsgivere og andre fagmiljø i Rambøll
  • Delta i vårt utviklingsarbeid, og støtte de unge vegplanleggerne
  • Arbeid i vårt internasjonale vegmiljø

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Utdanning som sivilingeniør/ingeniør
  • Erfaring som konsulent, entreprenør eller fra det offentlige.
  • Erfaring med modellbasert planlegging og prosjektering (BIM

I denne rollen vil det være en fordel om du også kan reise til India 2-3 ganger årlig med opphold inntil 2 uker for å samarbeide med vårt vegmiljø i Gurgaon.

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3000 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 31.01.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt Anette Werkland, Seksjonsleder, M +47 91656274, Anette.werkland@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: