Operatører Binab

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC Industry
FylkeOslo
Søknadsfrist14.03.2020

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører, og har virksomhet i hele landet. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules.

NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,5 mill. tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder. NCC Industry område Binab er spesialist på vanntette dekker til p-hus, kjøpesentre, torgarealer samt membraner til broer.

Binab har behov for flere dyktige operatører i Bergen, Trondheim og Oslo. Vi har en sterk organisasjon på plass. I 2020 ønsker vi å forsterke denne organisasjonen ytterligere for veksten vi ser komme, og søker nå etter:

OPERATØRER BINAB FOR SESONG 2020

Stillingene er selvstendige og krever forståelse for effektiv og lønnsom drift, sikkerhet og kvalitet i arbeidet. Reising må påregnes.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Relevant fagbrev
  • Datakunnskaper
  • Gode samarbeidsevner
  • Erfaring fra tilsvarende arbeider
  • Forstå og snakke norsk er en forutsetning

Oppstart: Sesong 2020 (april)

Vi ser etter personer som har et positivt engasjement og gode samarbeidsevner. Du må også være punktlig, ha stor arbeidskapasitet og takle høyt tempo.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med oss. Se kontaktdetaljer.

Søknadsfrist: 14. mars 2020, men søknader vurderes fortløpende.

Søk her

Kontaktpersoner:

Håvard Gravråk
Arbeidsleder, Asf SPD Nord Vest
+47 950 66 544

Hans Færø

Site Manager

+47 92099044

Vis flere stillinger: