Operatør

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Road Services
FylkeHedmark
StedHamar
Søknadsfrist16.09.2018

NCC Road Services har sin kjernevirksomhet innen drift og vedlikehold av vei. NCC Road Services. Område Øst/Midt/Nord søker nå etter en operatør til vår driftskontrakt 0401 Nordre Hedemarken 2017-2022. Kontrakten omfatter 44,7 km riksveg, 528,2 km fylkesveg og 67,3 km gang-/sykkelveg i Hamar (Hamar by) og Ringsaker kommune.

OPERATØR

Stillingen er selvstendig og krever forståelse for effektiv og lønnsom drift, samt sikkerhet og kvalitet i arbeidet. Kjøring av brøytebil og traktor vil inngå i arbeidet.

Det er ønskelig at du har:

  • maskinførerbevis
  • førerkort klasse CE, men krav om C1 og T
  • erfaring fra drift og vedlikehold av vei er en fordel

Ansatte inngår i kontraktens beredskapsvaktordning, samt arbeidstidsordninger for vinter- og sommerdrift. Det kreves at du behersker norsk muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt miljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadsstystem.

Søknadsfrist: 16. september 2018.

Søk her

Kontaktpersoner:

Thomas Søberg-Håkensen
Prosjektleder
+47 950 63 646

Roy Erik Myrvang

Avdelingsleder

+47 952 18 028

Vis flere stillinger: