Operatør, Nordic Road Services

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC - Nordic Road Services
FylkeViken
StedRollag
Søknadsfrist04.06.2020

Numedalskontrakten som utføres på oppdrag for Viken Fylkeskommune. Kontrakten omfatter drift og vedlikeholdsoppgaver, med funksjonsansvar for noen av oppgavene, på fylkesveier og fylkes gang-/ og sykkelveier med tilhørende sideanlegg, sideområder, utstyr og installasjoner. Kontraktsområdet dekker Hol, Nore og Uvdal, Rollag, Flesberg, Sigdal, Modum og Øvre Eiker kommuner i perioden 2018-2026.

For å gjennomføre oppgavene på kontrakten søker Nordic Road Services AS, område Sør nå etter:

OPERATØR

Vi søker en operatør som kan betjene høvel, hjulmaskin og lastebil. Brøyting inngår i stillingen i tillegg til vanlige driftsoppgaver. Stillingen er selvstendig og krever forståelse for effektiv og lønnsom drift, sikkerhet og kvalitet i arbeidet. Det er en fordel at søker har erfaring med drift og vedlikehold av veier og bor i kontraktsområdet. Stillingen inngår i beredskapsvakt på sommerhalvåret og tidskontoordning på vinterhalvåret.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Relevant fagbrev/maskinførerbevis
  • Erfaring fra tilsvarende arbeid
  • Førerkort klasse C
  • Gode samarbeidsevner
  • Løsningsorientert
  • Fremoverlent

Vi tilbyr

Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. Du vil ha kreative og dyktige kollegaer i et hyggelig arbeidsmiljø. NCC gir mange muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. NCC kan tilby gode pensjons- og forsikringsordninger.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 4. juni 2020

Søk her

Kontaktpersoner:

Espen Faane

Prosjektleder

+47 995 30 359

Vis flere stillinger: