Operatør hjulmaskin

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC - Nordic Road Services
FylkeTrøndelag
StedOrkland
Søknadsfristsnarest

Nordic Road Services, område Nord-Midt søker nå operatør til vår driftskontrakt i Orkland og omegn. Kontrakten omfatter 50,9 km riksveg, 428 km fylkesveg og 26 km gang/sykkelveg i Orkland (tidligere Agdenes, Meldal, Orkdal) og Skaun, samt deler av Hemne og Melhus i Trøndelag.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, være løsningsorientert og du vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater. Vi ser etter en person med forståelse for effektiv og lønnsom drift, samt sikkerhet og kvalitet i arbeidet. I tillegg har du gode samarbeidsevner og er resultatorientert.

OPERATØR

Vi søker en operatør som kan betjene hjulmaskin. Dette vil være primæroppgaven. I tillegg må vedkommende delta på øvrig arbeid på kontrakten ved behov. Stillingen er svært selvstendig og gir store muligheter for egenutvikling for rette kandidat. Det kreves forståelse for effektiv og lønnsom drift, sikkerhet og kvalitet i arbeidet. Det er en fordel at søker har erfaring med drift og vedlikehold av veier og bor i kontraktsområdet. Stillingen inngår i beredskapsvakt på både sommer og vinter.

Som operatør er det ønskelig at du har en eller flere av følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Erfaring med hjulmaskin
  • Relevant fagbrev/maskinførerbevis
  • Førerkort klasse C og YSK
  • Erfaring fra drift og vedlikehold av vei er en fordel
  • Gode samarbeidsevner
  • Løsningsorientert
  • Fremoverlent

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: Snarest. Søkere vil bli vurdert fortløpende.

Søk her

Kontaktpersoner:

Terje Heien Solem

Prosjektleder

+47 419 23 149

Vis flere stillinger: