Ønsker du å skrive bachelor- eller masteroppgave hos COWI?

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeFlere fylker
StedTromsø, Trondheim, Bergen, Kristiansand, Hamar, Oslo, Fredrikstad, Stavanger
Søknadsfrist01.06.2020

COWI er alltid på jakt etter nysgjerrige, engasjerte og flinke studenter. Her i COWI tilbyr vi en rekke muligheter for nytenkende og akademisk sterke studenter som ønsker å skrive sin bachelor- eller masteroppgave med oss.

COWI har et dynamisk og utfordrende fagmiljø med stort spenn i prosjekter, både med tanke på størrelse og faglig innhold. Vi jobber på noen av Norges mest komplekse prosjekter innen bla helsebygg, flyplasser, transport, miljø, smarte og grønne bygg. I COWI har vi et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

Vi søker studenter med sterke akademiske profiler, høyt ambisjonsnivå og klare tanker om hvordan COWI kan bidra til deres oppgave.

Søknadsprosess: For å bli vurdert må du laste opp din profil på vårt rekrutteringssystem og påse at karakterutskrift og søknadsbrev er vedlagt. I søknadsbrevet ber vi deg spesifisere:

  • Din motivasjon for å skrive oppgave sammen med COWI
  • Hvilket fagområde du er mest interessert i og kunne tenke deg å jobbe med
  • Problemstilling og/eller spesifikt tema for oppgaven
  • Hvilket kontorsted du søker deg til

Vi mottar søknader fortløpende, og blir du valgt som en aktuell kandidat vil vi kontakte deg med informasjon om veien videre.

Du oppfordres også til å følge med på våre karrieresider hvor nye stillingsutlysninger og sommerjobber legges ut fortløpende. Følg oss også gjerne på LinkedIn.

Vi aksepterer kun CVer og karakterutskrifter som lastes opp på vår rekrutteringsportal, og ikke via e-post. Skulle du ha spørsmål eller ønske ytterligere informasjon om samarbeid med COWI, må du ikke nøle med å ta kontakt.

Kontaktperson: Karoline Kaldheim, krkd@cowi.com

Søk her