Illustrasjonsfoto.
Illustrasjonsfoto.

Omega Akerholdt kjøper bergensvirksomhet og etablerer seg i vest

Omega Akerholdt kjøper kontrollvirksomheten til Eriksen Byggkontroll i Bergen og etablerer regionskontor på Vestlandet.

Omega Akerholdt er et landsdekkende konsulentselskap som leverer kontroll- og måletjenester til byggebransjen og eiendomsnæringen. Selskapet har i dag 17 medarbeidere og er representert på Østlandet og i Midt-Norge.

Nå satser de på Vestlandet med oppkjøpet av kontrollvirksomheten til Eriksen Byggkontroll i Bergen. De har siden 2005 levert kontrolltjenester innenfor tetthetskontroll og termografering på Vestlandet.

– Oppkjøpet er en naturlig del av Omega Akerholdt sin strategi om å bygge et helhetlig og godt tjenestetilbud til landsdekkende kunder. Med dette vil Omega Akerholdt nå være tungt representert i Norges tre største byer. Begge selskaper har et sammenfallende syn på kvalitet, krav til kompetanse og bedriftskultur, og er i så måte en god match, skriver Omega Akerholdt i meldingen.

– Ansatte i Eriksen Byggkontroll vil fortsette i avdelingen, samtidig som tjenestetilbudet vil bli utvidet med Omega Akerholdt sine øvrige tjenester som blant annet overtakelsestakst, fukt- og lydmålinger, skriver selskapet.