Brødrene Tor-Erik og Øystein Olimb (t.v.).

Olimb selger 51 prosent av selskapet til danske Aarsleff

Brødrene Tor-Erik og Øystein Olimb har inngått avtale med danske Per Aarsleff Holding A/S, om at Aarsleff overtar 51 prosent av Olimbs totale rørfornyingsaktivitet.

- Overtagelsen skjer som et ledd i et naturlig generasjonsskifte, der fokus har vært å beholde Olimb sine sterke verdier og holde fast ved ambisjonene om å være det ledende selskapet i Norge innen gravefri rørfornying, best kjent som NoDig, heter det i en melding fra selskapet.

- Med vår kjennskap til Aarsleff, er dette en optimal løsning for å sikre en fortsatt utvikling og vekst for vårt konsern. Samtidig er jeg overbevist om at dette også blir en trygg og god løsning for våre om lag 120 medarbeidere, sier daglig leder i Olimb, Tor-Erik Olimb.

- Vi ser gode muligheter i det norske markedet, og vi gleder oss til en positiv utvikling sammen med Olimb, sier administrerende direktør i Per Aarsleff Holdning A/S, Ebbe Malte Iversen.

Olimb vil fortsette sin aktivitet under eget navn og med sin nåværende ledelse. 

- Samtlige ansatte er også sikret fortsatt arbeid i selskapet som nå får dansk aksjemajoritet, men fortsatt norsk ledelse, heter det i meldingen.