Økonomimedarbeider til prosjektbasert stilling på tunnelprosjektet for Bybanen

Marti Group er et Sveitsisk privateid selskap som ble etablert i 1922. Marti Group består av 80 uavhengige selskaper som alle er engasjert i anleggsbransjen. Marti Group har bred kompetanse innen grunnarbeider, bygg- og anleggsvirksomhet og logistikk. Vi har 8000 ansatte og kompetanse til å gjennomføre store byggeprosjekter på en sikker og effektiv måte.

Firma Marti Tunnel Norge
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

Marti Tunnel Norge er et av selskapene i Marti Group. Marti har vært i Norge siden 2009. Vi er engasjert i store tunnelprosjekter. Vi har levert Snekkestad tunnelen ved Holmestrand, Nordnes tunnelen i Kåfjord og avsluttet Solbakk tunnelen våren 2019, som er en del av Ryfast sambandet. Sistnevnte er en del av verdens lengste og dypeste undersjøiske tunnel. Nå er vi i gang med to nye prosjekter, hvor det ene er for Bybanen i Bergen.

Nå søker vi økonomimedarbeider til prosjektbasert stilling på tunnelprosjektet for Bybanen. Arbeidssted er byggeplassadministrasjonen i Fyllingsdalen.

Oppstart: Senest 01.09.2020.

Arbeidsoppgaver:

Støtte til byggeplassadministrasjon:

  • Administrative oppgaver for byggeplassadministrasjon etter behov som f.eks. dokumentasjon

Støtte til Prosjektøkonom/ Commercial manager på prosjektet:

  • Styring og håndtering av innkommende fakturaer
  • Noe innkjøpsrelatert arbeid, ordrebehandling
  • Kommunikasjon med leverandører og underleverandører
  • Bistå lager med logistikkrelaterte oppgaver

Ønskede kvalifikasjoner:

Bachelorgrad i økonomi og administrasjon, eller erfaring som kompenserer for dette.

Du må beherske norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig. Mye av kommunikasjonen på byggeplassen går på engelsk.

Vi forventer at du er effektiv og nøyaktig, og at du har en utpreget serviceinnstilling. Tar initiativ, samt evner å jobbe selvstendig. Dette er viktig for at du skal kunne bistå prosjektet på en god måte.

Varighet: Desember 2021

Dersom du har ytterligere spørsmål til stillingen kan du kontakte Geetanjali Dadwal i Randstad / Dfind Engineering på telefon 988 19 024. Vi behandler alle søknader fortløpende ettersom det haster å finne rette kandidat til stillingen.

Søk stilling

Vis flere stillinger: