Nyutdannet VVS Rådgiver

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeØstfold
StedKråkerøy
Søknadsfrist18.01.2019

Nyutdannet VVS Rådgiver

For å styrke vårt miljø innen VVS faget søker vi nå etter en motivert medarbeider til avdeling Tekniske systemer ved vårt kontor i Fredrikstad. Vårt nye flotte kontor på Værste i Fredrikstad består i dag av 4 avdelinger; Bygg, Prosjektadministrasjon, Tekniske fag (elektro /VVS/ bygg-automasjon/ITB) samt Plan og arkitektur. Tilsammen er vi rundt 45 medarbeidere i et tverr-faglig miljø. Avdeling Tekniske systemer har i dag 18 medarbeidere.

Om stillingen

Stillingen innebærer å være fagrådgiver RIV innen ditt felt. Oppgavene varierer fra tidligfase arbeid (skisse/forprosjekt) som ender i utarbeidelse av konkurransegrunnlag, til detaljprosjektering og oppfølging i byggeperioden. Oppgaver vil være å prosjektere og planlegge VVS installasjoner. Som nyutdannet vil du arbeide mye i team sammen med våre seniorer. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Kundekontakt og markeds-/tilbudsarbeid
  • Sidemannskontroll og uavhengig kontroll

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som er nyutdannet eller som er ferdig med studiene til sommeren 2019. Vi søker deg som har forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden. Det er ønskelig at du har byggeplasserfaring, men dette er ikke et krav. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Universitets- eller høyskoleutdannelse
  • DAK – kunnskaper (Revit, AutoCad og MagiCad) og BIM
  • Initiativrik, engasjert og løsningsorientert
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Ansvarlig for VVS avdelingen er Bård Føyen, tlf.: 91 15 27 57, baard.edvard.foyen@ramboll.no
Avdelingsleder Odd-Børre Pedersen, tlf.: 90 75 41 81, mail: odd.pedersen@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: