Nyutdannet veiplanlegger

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeØstfold
StedSarpsborg
Søknadsfrist09.03.2019

Er du nyutdannet og vil bli del av Norges beste vegmiljø?

I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine.

Du jobber med spennende prosjekter fra begynnelse til slutt. Vi gir jevnlig oppfølging, slik at du lykkes med dine karrierevalg og arbeidsprestasjoner.

Vi vet du er flink

Hos oss gjør du en forskjell. Fremtiden kan kanskje virke fjern for mange, men hos Sweco er den i høyeste grad til stede. Akkurat nå jobber våre byggingeniører med innemiljøet ved et nytt sykehus som skal stå klart for å ta imot pasienter om fem år. Akkurat nå utreder våre trafikkingeniører en ny t-banelinje som gjør det enklere å reise kollektivt for tusenvis av passasjerer om ti år. Det er Swecos jobb å være i forkant.

Hos oss vil du utvikle deg. Du kommer inn i et hyggelig og motiverende arbeidsmiljø, der vi legger vekt på ansvarlighet, kompetanse og gode relasjoner. Vi er en ung og engasjert arbeidsplass med fleksible utviklingsmuligheter og bredt fagfelt. Du er, som oss, opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Du blir en del av vår nye storregion Viken og vil ha tilholdssted på våre kontorer i Sarpsborg.

Som del av Swecos vegavdeling vil du vokse både faglig og personlig – og få muligheten til å påta deg prosjektlederansvar når du er klar for det

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak bestå av vegprosjektering ved bruk av Autocad og Novapoint, samt i enkelte tilfeller Civil 3D. Du trenger ikke å beherske programvaren fra før, da du vil få god opplæring. Du vil også følge opp vegprosjekter underveis i byggetiden for å sikre et godt sluttresultat.

Dette kan du:

  • Du er sivilingeniør på masternivå med relevant bakgrunn eller ingeniør med interesse for vegfaget.
  • Du har gjerne kjennskap til Statens Vegvesens håndbøker og gode datakunnskaper, men dette er ikke et krav.
  • Det er flott om du har relevant arbeidserfaring, men det absolutt viktigste er at du har engasjement og lærevilje.

Kontaktpersoner:

Hans Gustav Frestad Andersen

Gruppelder

+47 934 89 873

Søk stilling

Vis flere stillinger: