Nyutdannet sivilingeniør/ingeniør 2018 - Elkraft/Elektro Bygninger Trondheim

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist25.06.2018

Er du nyutdannet ingeniør i 2018? Vil du raskt få brukt fagkompetansen din i noen av Norges mest komplekse og utfordrende prosjekter?

Vi søker alltid etter smartere løsninger på samfunnets utfordringer. Derfor er vi avhengig av kunnskapsrike medarbeidere som utfordrer oss med nye ideer, perspektiver og kunnskap.

COWI er nå på jakt etter deg som er nysgjerrig, engasjert og ønsker å bidra til samfunnsnyttige løsninger. Du synes ikke ordet digitalisering virker skremmende og tenker at moderne teknologi vil skape nye, smartere og mer bærekraftige løsninger i vår bransje. Du elsker formler, matematikk og å grave deg ned i komplekse, faglige problemstillinger. Du synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt rause og inkluderende arbeidsmiljø. Du dyrker dine interesser både på jobb og på fritiden. Du er opptatt av å forstå kundens perspektiver, og ser det som en mulighet til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene. Kjenner du deg igjen i en del av dette? Da har vi lyst til å høre fra deg!

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen helsebygg, flyplasser og smarte og grønne bygg. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Dine arbeidsoppgaver

Hos oss blir du del av et et godt og veletablert miljø innen elektrofaget. Dine primære arbeidsoppgaver blir prosjektering og planlegging av elkraftanlegg i bygninger. Eksempler på aktuelle anlegg er: lavspenningsanlegg, reservekraft/UPS, belysningsanlegg og installasjonssystemer. Oppgavene løses ved bruk av verktøy som for eksempel DAK/3D modellering, lysberegning og FEBDOK. Videre består oppgavene av vurderinger, analyser, befaringer, kundemøter og utarbeidelse av beskrivelser. Du jobber tett sammen med en senior eller prosjektgruppa og får etter hvert ansvar for egne oppdrag. Du vil selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag gjennom en personlig utviklingsplan som du utarbeider i samarbeid med i din leder.

Din kompetanse:

  • Sivilingeniør/ingeniør med spesialisering innenfor elkraft.
  • Gode akademiske resultater
  • Interesse for BIM

Søknadsfrist: 25. juni 2018

Arbeidssted: Trondheim

Kontaktperson: Arnt Skog, Seksjonsleder, Tlf: 911 79 354

Søk stilling

Vis flere stillinger: