Nyutdannet sivilingeniør 2019 - Bruingeniør

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeHordaland, Oslo, Trøndelag
StedOslo, Bergen, Trondheim
Søknadsfrist28.11.2018

Har du ambisjoner innen brukonstruksjoner? Vil du bruke fagkompetansen din i noen av Norges mest komplekse og utfordrende prosjekter? Vi søker alltid etter smartere løsninger på samfunnets utfordringer. Derfor er vi avhengig av kunnskapsrike medarbeidere som utfordrer oss med nye ideer, perspektiver og kunnskap. Er du vårt nyeste tilskudd?

BLI EN DEL AV ET FAGMILJØ I VERDENSKLASSE

COWI er rangert som at av verdens største selskap innenfor planlegging av bruer, og er med på noen av de mest spektakulære bruprosjektene i Norge og internasjonalt. I Norge er vi også en av de ledende rådgivende ingeniørene innenfor samferdsel, hvor bruer og samferdselskonstruksjoner er en vesentlig del av infrastrukturprosjektene.

Som bruingeniør blir dine primæroppgaver prosjektering og rådgivning av brukonstruksjoner, analyser og beregninger samt utarbeide tegninger og 3D-modeller/BIM. Du jobber tett sammen med en senior og andre kollegaer i en prosjektgruppe, og får etterhvert selvstendig ansvar for faglige oppgaver i prosjektene våre. Du deltar også på befaringer og kundemøter. Videre vil du selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag gjennom en personlig utviklingsplan som utarbeides i samarbeid med i din leder.

DU ER NYSKJERRIG, ENGASJERT OG ØNSKER Å BIDRA TIL SAMFUNNSNYTTIGE LØSNINGER

COWI er nå på jakt etter deg som ikke synes ordet digitalisering virker skremmende og tenker at moderne teknologi vil skape nye, smartere og mer bærekraftige løsninger i vår bransje. Du elsker formler, matematikk og å grave deg ned i komplekse, faglige problemstillinger. Du synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt rause og inkluderende arbeidsmiljø. Vi verdsetter ansatte som kan forstå kundens perspektiver, og ser det som en mulighet til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene. Kjenner du deg igjen i dette? Da har vi lyst til å høre fra deg!

Din kompetanse:

 • Mastergrad innen byggeteknikk/ konstruksjonsfag.
 • Gode ferdigheter innen statikk og betongdimensjonering.
 • Gode akademiske resultater
 • Du trives med å jobbe sammen med andre
 • Du har en ryddig og strukturert arbeidsmetodikk
 • Du tilegner deg ny kunnskap raskt.
 • Har du allerede skaffet deg erfaring fra arbeidslivet, er du også velkommen til å søke

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Medarbeiderutvikling er en prioritert oppgave i COWI, og vi jobber derfor systematisk for at du skal få gode muligheter for både faglig og personlig utvikling.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Arbeidssted: Oslo, Bergen, Trondheim

Kontaktperson: Erik Sundet, esu@cowi.com, tlf: 415 64 897.

Grunnet GDPR aksepterer vi kun søknader som lastes opp på vår rekrutteringsportal, og ikke via e-post. Skulle du ha spørsmål eller ønske ytterligere informasjon om stillingen, må du ikke nøle med å ta kontakt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: