Nyutdannet ingeniør innen jernbaneteknikk

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 3 000 medarbeidere som er stasjonert på 93 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

Norconsult har det største rådgivermiljøet innenfor vei og gate i Norge med et stort og tverrfaglig miljø som dekker hele landet, og som jobber med alt fra tidligstudier til detaljerte BIM-arbeidsgrunnlag for utførelse på anlegg. Vi har i tillegg spisskompetanse innenfor sentrale deler av faget slik som geometri, trafikksikkerhet, universell utforming, skilt og oppmerking, tekniske beskrivelser med mengdeberegninger og ulike BIM prosjekteringsverktøy.

Firma Norconsult
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist15.01.2020

Er du nyutdannet ingeniør eller sivilingeniør innen jernbaneteknikk, eller har du noen års erfaring? Ønsker du å utvikle kompetansen din innenfor et av Norconsults viktigste jernbanemiljø? Vi søker deg med genuin interesse for faget, som ønsker å ta ditt neste steg i karrieren!

Informasjon om stillingen

Norconsult leverer tjenester fra arkitektur til konstruksjon! I sitt arbeid er de fremtidsrettet og nytenkende, med fokus på gode løsninger og ny teknologi. Norconsult er et av Norges største og ledende fagmiljøer innenfor jernbaneteknikk.

Norconsult sitt kontor i Trondheim har over 300 medarbeidere som dekker de fleste fagområder fra IT, arkitektur, bygg og industri til plan og samferdsel. Trondheimskontoret har det viktigste jernbanemiljø i Norconsult utenfor hovedkontoret. De har mange spennende jernbaneoppdrag og et stort tverrfaglig team innenfor planlegging og prosjektering for jernbane. For å styrke deres miljø søker vi nå deg som er nyutdannet sivilingeniør eller ingeniør. Dersom du er på siste studieår innen din mastergrad i jernbaneteknikk oppfordres du også til å søke!

Som ny i Norconsult vil du få god innføring og full opplæring fra start, og du vil få spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag. I starten vil du følge en kollega i en fadderordning hvor du får delta på både større og mindre prosjekter. Etter hvert som du blir mer selvstendig i rollen, vil også dine muligheter for å få mer ansvar og vanskeligere oppgaver bli større.

I din nye rolle vil du inngå i et team, hvor kompetanse, trivsel og arbeidsglede står i fokus med spennende prosjekter både lokalt og over hele landet.

I tillegg kan vi tilby

 • Spennende og varierte oppgaver, med gode utviklingsmuligheter
 • Inkluderende arbeidsmiljø og god oppfølging av Norconsult
 • Konkurransedyktige betingelser
 • God oppfølging av Academic Work, og forutsigbarhet i ditt engasjement

Som ansatt i Academic Work får du en god mulighet til å vokse som en profesjonell arbeidstaker, utvide nettverket ditt og etablere verdifulle kontakter for fremtiden.

Arbeidsoppgaver

Hos Norconsult hvil du få muligheten til å jobbe sammen med, og lære av flere av deres beste planleggere innenfor jernbane. Videre vil du være med og utvikle tverrfaglige og bærekraftige løsninger i landets mest spennende jernbaneoppdrag.

Sentrale arbeidsoppgaver er

 • Planlegging og prosjektering
 • Jernbaneteknikk; sporteknikk og sporgeometri
 • Jernbanetrafikk og kapasitetsanalyser
 • Utarbeide anbudsdokumenter og kostnadsestimater

Vi søker deg som

Skal du lykkes som vår nye medarbeider i Norconsult er du fremoverlent, iherdig, trives godt med variasjon og ønsker å ta på deg nye utfordringer. Du er nysgjerrig og selvstendig, og kommer gjerne med forslag på nye løsninger, selv om det ikke er gjort før. Samtidig setter du samarbeid og andres innspill høyt.

Vi ønsker også at du

 • Har høyere utdanning fra studieretning veg og transport med jernbane i fagkretsen
 • Har en genuin interesse for fagområdet og ønske å at utvikle dine evner
 • Kommuniserer flytende på norsk, både muntlig og skriftlig

Annen informasjon:

Oppstart: etter avtale

Arbeidsomfang: 100 % engasjement i 1 år. Etter engasjementets utløp er det svært store muligheter for å bli tilsatt fast direkte hos Norconsult.

Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work, alle spørsmål vedrørende stillingen gjøres til Academic Work ved Silje Skretting Eidissen på silje.eidissen@academicwork.no eller 401 02 706.

Søk stilling

Vis flere stillinger: