Nyutdannet Geotekniker

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.

Firma Sweco Norge
FylkeNordland
StedNarvik
Søknadsfrist02.02.2020

Er du klar for noe mer enn skolebenken? Kanskje et av landets beste fagmiljø innen geoteknikk kan friste? Vi lover noe annet enn nudler til lunsj, og helt klart diskusjoner der du kan nerde på kvikkleire, men også der du må leve deg inn nye fag. På Swecos kontor i Narvik er vi over 40 engasjerte rådgivere som brenner for flere ulike fagfelt, slik som bygg, VA, miljø, samferdsel, prosjektledelse, geoteknikk og ingeniørgeologi. Sammen jobber vi på tvers for å finne innovative og smarte løsninger til kundene våre.

Nå håper vi du vil være med

Vi ser for oss at du er sivilingeniør eller ingeniør, brenner for smarte løsninger og liker å bli utfordret. Hos oss er det faktisk bare å kaste seg ut i det. Du kommer til å jobbe tett sammen med noen av Norges fremste fagpersoner innen geoteknikk, så er det noe du lurer på er det bare å spørre.

Dette er du allerede skikkelig god på:

  • Ta ansvar og få ting til å skje
  • Vise entusiasme og være positiv i møte med utfordringer
  • Være åpen for andres perspektiv og dele av egen kunnskap
  • Være klar over egne begrensninger, men alltid interessert i å utvikle deg
  • Navigere i informasjon og gjøre rasjonelle vurderinger

Dette kommer du til å bli enda bedre til:

  • Geoteknisk prosjektering innenfor bygg- og samferdselsprosjekter
  • Geoteknisk vurdering av områdestabilitet, vurdering av skredområder
  • Planlegging, oppfølging, tolkning og rapportering av grunnundersøkelser.
  • Prosjektledelse

Vi lover deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og kolleger som både inspirerer og hjelper deg. (Og fem ukers ferie + fri i romjul og påske, sosiale arrangementer, goder, og konkurransedyktig lønn). Oppstart er vår 2020. Søknader behandles fortløpende. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev, vi er enda mer interessert i hva du svarer på spørsmålene i søkeskjemaet.

Kontaktpersoner:

Jure Kokosin

+47 905 95 788

jure.kokosin@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: