Nyutdannet energirådgiver

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 3 000 medarbeidere som er stasjonert på 93 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

Firma Norconsult
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist30.11.2018

Norconsult har bærekraft som satsingsområde i den kommende strategiperioden. Med stor faglig bredde og godt inngrep i alle samfunnsrelaterte markedsområder, har vi en unik mulighet til å påvirke vårt samfunn i riktig retning i forhold til en bærekraftig utvikling.

Avdeling for Energidesign- og analyse har fokus på hele verdikjeden fra produksjon til anvendelse av termisk energi. Vi ser etter løsninger hvor forbrukeren holder energibehovet sitt på et lavest mulig nivå, samtidig som energisystemene integreres i størst mulig grad for å ivareta fleksibilitet og gjenbruk. Vi ønsker at nødvendig energibehov dekkes ved hjelp av energibærere/-løsninger som innebærer minst mulig belastning for miljøet. Vi opererer med prosjekter hovedsakelig i Norge og innen markedsområdene energi, industri, bygg & eiendom og VA. Våre arbeidsoppgaver er svært varierte, fra generelle energiutredninger og innledende konseptanalyser til detaljprosjektering, kontrahering og bygge oppfølging. Vår kompetanse og fokus på bærekraftighet skal gi våre kunder kostnadseffektive løsninger med minst mulig karbonfotavtrykk.

Avdelingen består i dag av 15 dyktige personer med en god spredning i alder og erfaring. Våre prosjekter og ansatte har vunnet flere prestisjetunge miljø- og innovasjonspriser i året som gikk og vi ønsker å fortsette og markere oss med vår faglige kompetanse. Vi er derfor interessert i å knytte til oss flere dyktige ressurspersoner som kan bidra til vår synlighet i markedet og den videre utvikling av de fagområdene vi jobber med.

Vi søker derfor etter en nyutdannet energirådgiver fra universitet/høgskole som har bakgrunn fra ett eller flere av fagområdene termiske prosesser, strømningsteknikk, forbrenningsteknikk eller energi- og miljø.

For oss er det viktig at du:

 • Er engasjert, positiv og initiativrik
 • Er målrettet, strukturert, resultatorientert og villig til å ta ansvar
 • Jobber like godt alene som i gruppe
 • Liker kundekontakt og har god evne til å kommunisere skriftlig og muntlig på norsk

Hos oss får du:

 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag
 • Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger
 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi
 • Eget fora for yngre medarbeidere med direkte tilgang til konsernets toppledelse (Yngres Råd)
 • Fleksibel arbeidstid
 • Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat
 • Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift
 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser
 • Studieturer, interne fagsamlinger, mange sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er elektroniske søkner som blir behandlet.

Send søknad

Kontaktperson

Lars Sigurd Eri

Sivilingeniør

Tlf. +47 45401226 Send e-post

Vis flere stillinger: