Nyutdannet elektroingeniør

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.

Firma Sweco Norge
FylkeOppland
StedGjøvik
Søknadsfrist08.11.2019

Er du klar for noe mer enn skolebenken? Kanskje et av landets beste fagmiljøer kan friste? Vi lover et arbeidsmiljø fritt for hybelkaniner og fullt av gode kolleger som drives av å skape smarte, fremtidsrettede løsninger sammen med deg. På Sweco Innlandet er vi over 95 ansatte som jobber på tvers for å finne både innovative og smarte løsninger til kundene våre.

Nå håper vi du vil være med

I tillegg til et smittende engasjement for faget ditt, ser vi for oss at du har bachelor eller master innenfor elektro. Du er verken redd for å kaste deg ut i nye utfordringer eller be om hjelp, og uansett om du jobber tverrfaglig eller enfaglig, med tidligfaseprosjektering, byggeplaner eller oppfølging, får du støtte fra våre erfarne rådgivere.

Dette er du allerede skikkelig god til:

Ta ansvar og få ting til å skje

Vise entusiasme og være positiv i møte med utfordringer

Være åpen for andres perspektiv og dele av egen kunnskap

Være klar over egne begrensninger, men alltid interessert i å utvikle deg

Navigere i informasjon og gjøre rasjonelle vurderinger

Dette kommer du til å bli enda bedre til:

Prosjektering

Anbudsbeskrivelser

Prosjektledelse

Oppfølging i byggefase

Lysberegning

Byggautomasjon

Fag-, ledelse-, og prosjektarbeid

Vi lover deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og kolleger som både inspirerer og hjelper deg. (Og fem ukers ferie + fri i romjul og påske, sosiale arrangementer og goder, konkurransedyktig lønn og moderne kontorlokaler). Oppstart vil være høst 2020, og arbeidssted vil være Hamar, Gjøvik eller Lillehammer. Søknader behandles fortløpende. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev, vi er enda mer interessert i hva du svarer på spørsmålene i søkeskjemaet.

Kontaktpersoner:

Asgeir Kvam

Gruppeleder

+47 450 24 612

asgeir.kvam@sweco.no

Søk her

Vis flere stillinger: