Nyutdannet byggingeniør 2019

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 15000 medarbeidere i Europa tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden. Sweco er Europas ledende rådgivende arkitekt og ingeniørselskap med en omsetning på EUR 1,8 milliarder. Selskapet er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Firma Sweco Norge
FylkeØstfold
Søknadsfrist11.11.2018

Er du klar for noe mer enn skolebenken? Kanskje et av landets beste fagmiljøer kan friste? Vi lover å lytte til deg når du kommer med ideer som er annerledes og samtidig lære deg alt det vi kan. På Sweco i Sarpsborg er vi 30 engasjerte rådgivere som brenner for alt fra byggeteknikk til arealplanlegging, og vi jobber på tvers for å finne innovative og smarte løsninger til kundene våre. Vi har behov for mye forskjellig, så ingen dager er like.

Nå håper vi du vil være med

Vi ser for oss at du har en bachelor eller master innen relevante fag, brenner for smarte løsninger og liker å bli utfordret. Du får tett oppfølging av våre erfarne rådgivere, så er det noe du lurer på er det alltid en du kan spørre. Vi er over 200 bygg ingeniører i hele Sweco Norge, i tillegg til eksperter innen andre ingeniør og arkitekturfag.

Dette er du allerede skikkelig god til:

  • Bygge relasjoner og være en lagspiller.
  • Lytte til og forstå kundens behov.
  • Jobbe analytisk og strukturert.
  • Snakke og skrive norsk.
  • Ha godt humør, ta initiativ og vise engasjement, også i krevende situasjoner.

Dette kommer du til å bli enda bedre til:

  • Planlegging og prosjektering av bærende konstruksjoner i bygg og anleggsprosjekter på oppdrag for offentlige etater, entreprenører og private utbyggere.
  • Utarbeidelse av tegninger og beskrivelser i Tekla og Revit.
  • Kundekontakt og kundeoppfølging.
  • Utarbeidelse av tilbud.
  • Fag-, ledelse-, og prosjektarbeid

Vi lover deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og kolleger som både inspirerer og hjelper deg. (Og fem ukers ferie + fri i romjul og påske, sosiale arrangementer og goder og konkurransedyktig lønn). Oppstart sommer 2019.

Søknader behandles forløpende. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev, vi er mer interessert i hva du svarer på spørsmålene i søkeskjemaet.

Kontaktpersoner:

Anders Heramb Johansen

Gruppeleder

90638666

anders.johansen@sweco.no

Søk her

Vis flere stillinger: