Nyutdannet 2020 - Sivilingeniør innen bruer og samferdselskonstruksjoner, Bergen

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist06.11.2019

Har du ambisjoner innen brukonstruksjoner? Vil du raskt få brukt fagkompetansen din i noen av Norges mest komplekse og spennende prosjekter? Vi skaper løsningene bak fremtidens bærekraftige samfunn, og søker alltid etter smartere løsninger på samfunnets utfordringer. Derfor er vi avhengig av kunnskapsrike medarbeidere som utfordrer oss med nye ideer, perspektiver og kunnskap. Er du vårt nyeste tilskudd?

BLI DEL AV ET FAGMILJØ I VERDENSKLASSE

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge. Vi har kompetanse i verdensklasse, og mange av våre fagmiljø er ledende i både Norge og verden. Som en del av COWI gruppen, med over 80 års erfaring, og rundt 7200 medarbeidere verden over, har vi kompetanse og kapasitet til å sette sammen optimale team tilpasset det enkelte prosjekt. I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer.

Bruprosjekter er komplekse planleggingsoppgaver som krever presisjon, kreativitet og samhandling mellom flere fag. Bruer byr ikke bare på spennende tekniske utfordringer og innovasjon. Når prosjektene står ferdig skapes også en samfunnsnyttig verdi gjennom å knytte regioner sammen.

Som sivilingeniør innen bruer og samferdselskonstruksjoner i COWI vil dine primæroppgaver kunne være prosjektering og rådgivning av brukonstruksjoner, analyser og beregninger samt utarbeide tegninger og 3D-modeller/BIM. Du jobber tett sammen med en senior og andre kollegaer i en prosjektgruppe, og får etterhvert selvstendig ansvar for faglige oppgaver i prosjektene våre. Du deltar også på befaringer og kundemøter. Du vil få gode muligheter til å bidra i vår innovatove satsning innenfor BIM og modellbasert arbeidsmetodikk. Videre vil du selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag gjennom en personlig utviklingsplan som utarbeides i samarbeid med din leder.

DU ER NYSGJERRIG, ENGASJERT OG ØNSKER Å BIDRA TIL SAMFUNNSNYTTIGE LØSNINGER

COWI er på jakt etter deg som tenker at moderne teknologi vil skape nye, smartere og mer bærekraftige løsninger i vår bransje. Du elsker komplekse, faglige problemstillinger, og synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt rause og inkluderende arbeidsmiljø. Vi verdsetter ansatte som kan forstå kundens perspektiver, og ser det som en mulighet til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene. Kjenner du deg igjen i dette? Da har vi lyst til å høre fra deg!

Din kompetanse:

 • Mastergrad innen byggeteknikk/konstruksjonsfag.
 • Gode akademiske resultater
 • Gode ferdigheter innen statistikk og betongdimensjonering
 • Du trives med å jobbe sammen med andre
 • Du har en ryddig og strukturert arbeidsmetodikk
 • Du tilegner deg ny kunnskap raskt.

Har du allerede skaffet deg noe erfaring fra arbeidslivet, er du også velkommen til å søke.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en spennende og dynamisk arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Medarbeiderutvikling er en prioritert oppgave i COWI, og vi jobber derfor systematisk for at du skal få gode muligheter for både faglig og personlig utvikling.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Vi ser frem til å motta din søknad så snart som mulig – vi vurderer søknader fortløpende. For at vi skal kunne vurdere din søknad ber vi deg legge ved følgende dokumenter:

 • CV
 • Søknadsbrev
 • Foreløpig karakterutskrift/vitnemål

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Eirik Aase
Seksjonsleder
Tlf: +47 415 17 135

Arbeidssted vil være Bergen. Grunnet GDPR aksepterer vi kun søknader som lastes opp på vår rekrutteringsportal, og ikke via e-post. Skulle du ha spørsmål eller ønske ytterligere informasjon om stillingen, må du ikke nøle med å ta kontakt.

Søk her

Vis flere stillinger: