Nyutdannede MSc innen brukonstruksjoner

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & samfunn.

Firma Multiconsult
FylkeOslo
Søknadsfrist20.11.2018

Multiconsult og Johs Holt har et av landets største brumiljø. I Oslo har vi 50 bruingeniører fordelt på våre kontorer på Ryen og Skøyen. Oppdragsporteføljen inkluderer kjente prosjekter som blant annet flytebru over Bjørnafjorden, den nye Fornebubanen i Oslo, Intercity Østfold, ulike E6-prosjekter, konseptutvikling og evaluering av ny Mjøsbru, bare for å nevne noen – i tillegg til mange andre prosjekter av varierende størrelse. Samferdselsmiljøet i Multiconsult er i stor vekst, og det satses hardt for at vi får bidra inn i de mest interessante prosjektene i bransjen.

I løpet av 2019 ønsker vi å øke vår kapasitet ytterligere med rekruttering av flere nyutdannede innenfor brukonstruksjoner, fordelt på kontorene til Johs Holt og Multiconsult i Oslo.

Vi søker deg som ønsker å bidra til gode løsninger i våre samferdselsoppdrag og som har interesse for morgendagens teknologi. Er du faglig engasjert og har et fremtidsrettet perspektiv, er du den rette for oss. Du vil få varierte arbeidsoppgaver innen konseptutvikling, analyse og dimensjonering av bruer og andre konstruksjonstyper. I alle oppdrag vil du samarbeide tett med dine erfarne og dyktige kollegaer i brumiljøet i Johs Holt og Multiconsult.

Kvalifikasjoner

  • Sivilingeniør/MSc innen konstruksjonsteknikk
  • Sterke faglige resultater fra studiet
  • Gode samarbeidsevner og trives med å jobbe i tverrfaglige team
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk

Vi tilbyr

  • Spennende stillinger med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
  • Mål og opplæringsplan for egenutvikling
  • Konkurransedyktig lønn, samt gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Moderne lokaler i Oslo på Ryen og Skøyen
  • Fem uker ferie, fri mellom jul og nyttår samt i påsken og i tillegg fleksibel arbeidstid
  • Et arbeidsmiljø med fokus på trivsel, med et aktivt bedriftsidrettslag, bedriftshytter og mange sosiale arrangementer

For ytterligere informasjon om stillingene, vennligst ta kontakt med Kim Hugo Sivertsen: 96627952. Mail: kis@johsholt.no eller Egil Møen: 98607973 Mail: em@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: