Nytt MAXBO-varehus i Skien

Tirsdag 3. mai åpnet Løvenskiold Handel sitt nye MAXBO-varehus i Skien. Da Telemarks største varehus åpnet dørene kl 12.00 stod over 200 kunder i kø på utsiden og flere hundre strømmet på gjennom dagen.

Etter et drøyt år med ombygging og flytting av både virksomheten i Skien og i Porsgrunn er det nye varehuset og medarbeiderne klare til å ta imot sine kunder. – Vi er svært fornøyde og stolte over å åpne den nye MAXBO-storstua i Telemark for våre kunder, sier administrerende direktør Tom Borthen i Løvenskiold Handel.

MAXBOs posisjon i regionen styrkes med åpningen av et felles, moderne og funksjonelt MAXBO-varehus. – Våre tidligere varehus i Skien og Porsgrunn tilfredsstilte ikke våre krav i forhold til funksjonalitet og rasjonalitet. Med ”nye” MAXBO Skien på Kjørbekk, midt mellom Skien og Porsgrunn, har vi fått en veldig god beliggenhet og et moderne og rasjonelt varehus som vi gleder oss til å vise våre kunder, fortsetter Tom Borthen.

De ca 40 medarbeidere har de siste månedene lagt ned store ressurser sammen med Løvenskiold Handel og mange av kjedens leverandører for å ferdigstille de to flytteprosessene samt innflytting og ferdiggjøring av det nye varehuset. Varehuset er på 6200 kvm og fremstår i komplett ”MAXBO-profil”.

– Vi skal fortsatt være et kompetansesenter innenfor våre kjerneområder, byggevarer og trelast, men vi har nå utvidet blant annet sortimentsområdene kjøkken, bad og garderobe samt tilført en spennende interiøravdeling, sier en stolt varehussjef Freddy Larsen. Det er lagt stor vekt på at varehuset fortsatt skal betjene både profesjonelle kunder og forbrukere, og at begge kundegrupper skal oppleve et varehus som har tilrettelagt for gode, rasjonelle og inspirerende handleopplevelser.

Markedsføringen av åpningskampanjen har pågått i mediene den siste tiden. – Med basis i kundeavis og avisannonser har åpningskampanjen slått godt an, noe dagens kundetilstrømning taler for, sier markedsdirektør Tina Karp i Løvenskiold Handel. - Kampanjen fortsetter ut kommende uke og varehuset har mange spennende åpningstilbud å tilby sine kunder, fortsetter Tina Karp.

MAXBO Skien startet allerede feiringen av sitt nye varehus mandag kveld, hvor over 400 proffkunder og leverandører var invitert til åpningsfest.. – Det ble en flott kveld som kundene satte stor pris på, med omvisning, god mat og drikke samt konkurranser og underholdning. Vi fikk vist våre proffkunder alt vårt nye varehus har å by på. Nå gleder vi oss til fortsettelsen, avslutter Freddy Larsen.