Roy-Eddy Lie (f.v.), Thorbjørn Brevik og Rune Pedersen.
Roy-Eddy Lie (f.v.), Thorbjørn Brevik og Rune Pedersen.

Nye styremedlemmer i Norsk Eiendom

Roy-Eddy Lie og Thorbjørn Brevik er valgt inn som nye styremedlemmer i Norsk Eiendom.

Begge ble valgt inn i styret for to år på foreningens generalforsamling torsdag, hvor også Mona Aarebrot og Marcus Dons ble gjenoppnevnt. Styreleder Stig L. Bech og styremedlem Ingse Galtung Døsvig var ikke på valg.

Som varamedlem med møte- og talerett ble Rune Pedersen (strategidirektør i Frost Eiendom) valgt. Ida Aall Gram og Esben Svalastog gikk ut av styret.

– Roy-Eddy Lie er eiendomssjef i Lie-gruppen, et familieforetak som forvalter fiskerettigheter, utvikler eiendommer og har ulike virksomheter innen service og handel. Thorbjørn Brevik er konserndirektør for eiendomsutvikling i Skanska Norge, heter det i en pressemelding.

– Jeg gleder meg til å bidra inn i styret for en forening som vi har fulgt lenge og vært medlem i. Det var veldig fint å bli spurt, sier Roy-Eddy Lie i meldingen.

–Jeg er litt over snitt opptatt av miljø, klima og bærekraft. CO2-utslippene fra byggnæringen må ned, og det vet jeg at Norsk Eiendom engasjerer seg sterkt i, sier Brevik.

Deltagerne på generalforsamlingen fikk også innblikk i planene fremover, og vedtok en ny strategisk plan.

– Hovedstrategiene er å arbeide kunnskaps- og nettverksbasert, påvirke rammebetingelsene​, utvikle beste praksis​ og fortsette å være en forening i vekst og utvikling. I 2023 vil Norsk Eiendom fortsette satsingen på synlighet og gjennomslag, i tillegg til bransje- og organisasjonsutvikling. Vi skal videreutvikle vår funksjon som eiendomsbransjens talerør og pådriver, sier Norsk Eiendoms administrerende direktør Tone Tellevik Dahl, i meldingen.