Roar Smelhus

Nye roller for Roar Smelhus i Senter for eiendomsfag

Den erfarne rådgiveren Roar Smelhus er nå engasjert i to nyopprettede roller hos Senter for eiendomsfag, som begge tiltres mandag.

Som ny Programleder i Senter for eiendomsfag får Smelhus ansvar for utvikling av nye undervisnings- og kompetansetilbud i regi av eiendomsbransjens kompetansesenter. Han trer samtidig inn i rollen som Leder for senterets uavhengige fagråd – bestående av toppledere og spesialister innen eiendom – som utgjør senterets sounding board for konkrete idéer og utviklingsretninger fremover. Fagrådet består av følgende ressurspersoner:

- Mona Ingebrigtsen, adm. direktør i Oslo Areal

- Mathis Grimstad, adm. direktør i Stor-Oslo Eiendom

- Gunnar Bøyum, adm. direktør i Aspelin Ramm Eiendom

- Øyvind Moen, adm. direktør i Veidekke Eiendom

- Hege Skjelbred Hatlemark, eiendomsdirektør i Selvaag Eiendom

- Sonja Horn, direktør eiendomsforvaltning i Entra

- Alf Martin Brasøygård, eiendomsdirektør i OBOS Forretningsbygg

- Lise Kristin Sunsby, seksjonssjef for miljø, teknikk og sikkerhet i Bane NOR Eiendom

Smelhus er grunnlegger av 6CST og han har tidligere hatt ulike lederstillinger i Hjellnes Consult, sist direktør for marked og forretningsutvikling. 

-Han har også en rekke verv og posisjoner innen eiendom og bygg, og er fremtredende talsperson for bærekraft og miljø, heter det i den pressemelding. Av utdanning har han en «Executive Master of Management» fra BI i 2014-2016 og han har også en «Bachelor i Business Administration» fra Handelshøyskolen BI i 2005, samt en «Bachelor i Science» fra Oslo Met i 1994. Fra januar er han masterstudent ved AHO, urbanisme 2019-2021. Han vil fortsette i 6CST, som er et partner og nettverksselskap.