AART utvider sin norske partnerkrets med Susanne Joys og Klaus Mikkelsen. Foto: AART

Nye partnere i norsk AART-utvidelse

Arkitektfirmaet AART utvider sin norske partnerkrets med Susanne Joys og Klaus Mikkelsen.

Det skriver AART i en pressemelding onsdag.

I Norge står AART blant annet bak det nye Vikingtidsmuseet på Bygdøy. Illustrasjon: AART

Det skandinaviske arkitektfirmaet står i Norge blant annet bak det nye Vikingtidsmuseet på Bygdøy, Stavanger Universitetssykehus på Ullandhaug og Papirhuset i Moss. De har i dag 150 ansatte på kontorer i Oslo, Stockholm, København og Aarhus.

– De siste årene har vi opplevd en fantastisk utvikling med stadig flere samarbeid med ambisiøse byggherrer i Norge og resten av Skandinavia. Å utvide partnerkretsen er derfor et naturlig skritt i vår norske vekst, vårt faglige grunnlag og fortsatte kundefokus, forteller Anders Strange, stiftende partner og daglig leder i AART i Norge.

– Det er derfor med stor glede vi ønsker Susanne Joys og Klaus Mikkelsen velkommen som partnere. De er begge dyktige arkitekter med dype røtter i vårt DNA, og på hvert sitt felt har de vært drivende i utviklingen av vår rådgivning og mange av våre mest fremtredende prosjekter. I partnerkretsen ser vi derfor frem til et enda tettere samarbeid med dem begge, tilføyer han i pressemeldingen.

Med de nye partnerutnevnelsene vil ledelsen av AARTs norske arkitektbedrift bestå av Anders Strange som daglig leder og de nye partnerne Susanne Joys og Klaus Mikkelsen.