Liftroller har ansatt Helge Flesland (t.v) og Kim Gregersen i nøkkelroller i selskapet.
Liftroller har ansatt Helge Flesland (t.v) og Kim Gregersen i nøkkelroller i selskapet.Foto: Liftroller.

Nye nøkkelpersoner i Liftroller

Liftroller har ansatt Kim Gregersen som salgssjef for Skandinavia og Helge Flesland som business development manager.

Liftroller AS leverer ulike produkter som er utviklet for å løse logistikkutfordringer på byggeplasser. Selskapet skriver i en pressemelding at de har oppnådd en sterk markedsposisjon i det nordiske byggmarkedet og at forespørselen fra det globale markedet øker.

Liftroller har derfor hentet inn Kim Gregersen og Helge Flesland som nye nøkkelpersoner i organisasjonen.

Skal åpne nye markeder

Helge Flesland er ansatt som business development manager i morselskapet Liftroller AS. Han har flere års erfaring innen energivirksomhet (olje, gass, fornybar), herunder internasjonalisering av selskaper, bygging av kanalpartnernettverk, digital markedsføring og forretningsutvikling. Han har også solgt rådgivning og programvare relatert til risikoanalyse og 3D-simuleringer, skriver Liftroller i meldingen.

– Mine hovedfokusområder i Liftroller er å utvikle den internasjonale virksomheten ved å åpne nye markeder, utvide salgs- og serviceorganisasjonen over hele verden, etablere distribusjonskanaler for eksempel partnere, distributører for salg, utleie og service. Inkludert er også å etablere lokale kontorer i utvalgte land, sier han.

Salgssjef

Kim Gregersen er ansatt som sales manager Scandinavia i Liftrollers heleide datterselskap Liftroller Rental AS.

Gregersen har en mangfoldig bakgrunn og har vært i flere forskjellige bransjer i løpet av sin karriere. Han kommer fra anleggsbransjen, men har også jobbet innen olje & gass, maritim og vært bedriftseier.

Gregersen har jobbet i varierte stillinger både onshore og offshore som matros, prosjektingeniør, instruktør, teknisk ingeniør, forretningsutvikler, salg og key account management. Hans hovedkompetanse er innen salg og markedsføring, opplyser Liftroller.

– Mitt hovedfokus hos Liftroller vil være å videreutvikle utleiedivisjonen i Skandinavia og løfte vårt salg og tjenester til neste nivå. Vi har en gruppe erfarne og svært motiverte kunderådgivere som alltid vil fokusere på kundenes opplevelse. Min oppgave er å tilrettelegge for både kunder og kunderådgiverne på best mulig måte. Jeg ser frem til å bli kjent med Liftroller Rentals kunder, prosjekter og muligheter som ligger i å effektivisere byggeplass logistikken ytterligere. Målet mitt er å utvide merkevarekunnskapen i hele Skandinavia. Jeg er gleder meg stort over å bli med i Liftroller-teamet og ivrig etter å starte denne reisen, sier Gregersen.