Eivind Svarva (f.v.), Robert Skjervstad og Kaj Jacobsen foran Dybdahlsgården, mer 8 600 kvm. kontor, handel og servering i Dybdahlsveien i Trondheim. Trym Bygg og Anlegg er totalentreprenør for Dybdahlsgården, og Trym Næring og I.K. Lykke er byggherrer. Foto: Trym

Nye ledere for Trym Bygg og Trym Anlegg

Det Trondheim-baserte eiendoms- og entreprenørkonsernet Trym har ansatt Kaj Jacobsen som prosjektsjef for Trym Bygg og Eivind Svarva som avdelingsleder for Trym Anlegg.

Trym sikter mot en milliardomsetning for sin entreprenørvirksomhet i 2021, og allerede ved inngangen av året er en stor andel av omsetningen kontrahert. Nå gjøres en rekke ansettelser for å styrke organisasjonen ytterligere, og de første som kommer på plass er nye ledere for Trym Bygg og Trym Anlegg, skriver de i en pressemelding.

Kaj Jacobsen skal lede Trym Bygg med tittelen prosjektsjef. Han kommer til Trym fra stillingen som Prosjektsjef i Selmer Holdning med ansvar for Overvik-utbyggingen, men har vært ansatt i HENT i størstedelen av sin karriere.

Eivind Svarva skal lede Trym Anlegg med tittelen avdelingsleder. Han jobbet flere år som prosjektleder i Trym Anlegg (den gangen Teknobygg Anlegg), og kommer nå fra en lederstilling hos entreprenøren Arne Hernes AS. Svarva startet sin karriere Veidekke, hvor han hadde ulike roller. Det er med andre ord en erfaren mann med god kjennskap til Trym som tar fatt på den viktige oppgaven som leder for Trym Anlegg.

– Jeg er helt sikker på at våre nye ledere med sin kompetanse, erfaring og personlighet vil ytterligere forsterke organisasjonen, heve leveransene våre og gjøre Trym i stand til å ta enda større markedsandeler i årene som kommer, sier daglig leder i Trym Bygg og Anlegg AS Robert Skjervstad i meldingen.