Roger Lunde. Foto: Rørkjøp
Roger Lunde. Foto: Rørkjøp

Ny styreleder i Rørkjøp

Roger Lunde blir ny styreleder i Rørkjøp AS.

– Han kommer med sju års erfaring fra VVS- og VMT-bransjen som konsernsjef for Brødrene Dahl AS. Han har også vært styremedlem i Optimera AS, samt har erfaring fra åtte år i olje- og gassbransjen, heter det i en melding fra selskapet. Lunde kommer sist fra stillingen som konsernsjef hos Ekornes AS.

– Roger Lunde skal bidra til og lede styret og administrasjonen i Rørkjøp gjennom den neste fasen for selskapet med mange spennende og utfordrende strategisk valg, skriver Rørkjøp.

– Min hovedmotivasjon for å bli styreleder i Rørkjøp er alle de spennende strategisk valg og muligheter som Rørkjøp har i en flott og utfordrende bransje. Jeg er opptatt av at rørleggere og deres bedrifter har gode muligheter for å vokse og tjene penger. Rørkjøp har hatt en god digital, lønnsom og spennende reise. Jeg har alltid hatt en god dialog med Rørkjøp og Frank Olsen. Det er viktig og bra med stabil og god ledelse, samt strategi over tid. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med styret og Frank i arbeidet med å utvikle og forberede Rørkjøp for fremtiden, sier Lunde i meldingen.