Ny robotklipper til store plener

Robomow lanserer ny robotklipper, for plener opp til tre mål.

I serien av robotgressklippere lanserer nå Robomow en ny helt ny modell  som er beregnet på store plener opp til tre mål.

RS 630 gjør jobben raskt og automatisk og gir deg mer tid til å nyte livet. Den nye robotklipperen er testet på kuperte gressmatter, og forsøkene viser at den passer i de aller fleste hager, ifølge en pressemelding fra importøren vanning.no.

RS 630 er basert på et kraftig dobbelt knivsystem. Den klipper effektivt hele sesongen, også på høsten når løv og kvist faller ned på plenen. Alt blir  kvernet opp til livgivende næring for gresset. Stålbladene har en forventet levetid på opptil 2-3 år.

Klipper bredt
Robomow RS 630 klipper 56 cm i bredden. Det er den bredeste klipperen på markedet. Derfor vil klipperen jobbe raskere enn lignende produkter, ofte bruker den bare halve tiden på jobben.

Klipperen følger hagens yttergrenser like godt som tidligere modeller. Men systemet for kantklipp er ytterligere forbedret. Klipperen klipper “utenfor hjul-linjen”, og tar gresset helt ut på kantene av gressplenen. Dette sparer deg for mye ekstra jobb.

Du kan starte, stoppe og styre klipperens funksjoner fra en innendørs kontrollenhet som du kan montere hvor du vil i huset. Ellers har den et forbedret flytende klippekammer med to trebladede stålkniver.

Den nye modellen i RS-serien har Lithium Iron Phosphate (LiFePO4, LFE) oppladbare batterier. De er lettere, varer lenger og lader raskere enn andre batteriteknologier.

Trenger du plentips? Les også:
Slik får du flott plen

Legge ferdigplen eller så selv? Les ekspertens råd:
Plen i en fei - eller så selv

Lurer du på hva ferdigplen koster?
Les stor pristest fra Dine Penger og hage.no her.