Ny regiondirektør i Kruse Smith på Østlandet

Odd-Egil Djøseland (49) overtar som ny regiondirektør for Kruse Smith Entreprenør på Østlandet. Han tar med seg god erfaring fra 7 år som distriktssjef for Kruse Smith i Haugesund.

I forbindelse med at Jørn Bogen ønsket å fokusere på andre arbeidsoppgaver i konsernet, har Djøseland tatt utfordringen med å lede Kruse Smith sin satsing i Norges største vekstregion. Kruse Smith har vært representert med sin entreprenørvirksomhet i Oslo/Østlandsområdet siden 2009.

Djøseland har til sammen ni års fartstid i Kruse Smith og har de siste syv årene vært distriktssjef i Haugesund, hvor selskapet har opplevd en formidabel vekst. Kruse Smith er i dag den største entreprenøren på Haugalandet.

Odd-Egil Djøseland har omfattende erfaring fra både eiendom og entreprenørbransjen. Han har vært teknisk sjef i Hetland Boligbyggelag (nå OBOS Stavanger) og prosjektutvikler i Kruse Smith.

- Jeg er glad for at Odd-Egil har tatt utfordringen. Han har konkrete og ferske erfaringer med å bygge relasjoner og markedsandeler i nye geografiske områder for Kruse Smith. I tillegg har han kunnskap og erfaring med å bygge en solid og gjennomføringsdyktig organisasjon, sier Jan Hestås, konsernsjef i Kruse Smith.

Jan Hestås er også glad for at Jørn Bogen blir med på laget videre. Han skal jobbe med utviklingsoppgaver for entreprenøren, og konsernet skal fortsatt nyttiggjøre seg hans kompetanse og erfaring.

Djøseland legger ikke skjul på at han er motivert for oppgaven og er tydelig på at han vil bygge videre på det arbeidet som så langt er gjort i denne regionen.

- Kruse Smith er et solid selskap med omfattende kompetanse. Mitt hovedfokus vil være å jobbe mot markedet på den ene siden, og bygge en solid og gjennomføringsdyktig organisasjon på den andre siden, sier Odd-Egil Djøseland, som flytter inn i kontoret i Storgata 16 på Lillestrøm den 1.oktober.