Kristoffer Listerud Jansen

Ny prosjektdirektør i Neptune Properties

Kristoffer Listerud Jansen er ansatt som ny prosjektdirektør i Neptune Properties.

Han går inn i selskapets ledergruppe med ansvar for prosjektgjennomføring, fra kontrahering av entreprenør til overlevering til kunde.

Jansen er utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim og har lang erfaring fra Veidekke Entreprenør der han blant annet har vært prosjektleder på store og komplekse prosjekter på Tjuvholmen og Sørenga.

- De siste tre årene har Jansen vært ansatt som utbyggingssjef i SiO og har gjennom den rollen tilegnet seg verdifull erfaring også fra byggherresiden, heter det i en melding fra Neptune Properties.

- Vi gleder oss over å ha fått Kristoffer på laget. I ham får Neptune Properties en løsningsorientert person med svært høy entreprenørkompetanse. Jeg er helt sikker på at Kristoffers erfaring og ideer vil videreutvikle Neptune Properties i årene som kommer, sier administrerende direktør Anders Gregersen.

Jansen hadde sin første arbeidsdag hos Neptune Properties 3. september.

- Jeg gleder meg over å få jobbe i et dynamisk miljø som Neptune Properties. Det er spennende å få være med å realisere ambisjonen om å gjøre Neptune Properties til Oslos ledende eiendomsutvikler, sier Jansen.