Ny markedsdirektør på plass i Cobuilder

Cobuilder henter inn Solfrid Harbu som ny markedsdirektør.

Solfrid Harbu er ny markedsdirektør i Cobuilder.

Solfrid Harbu vil inngå i konsernledelsen og rapporterer til administrerende direktør Lars Chr. Fredenlund.

Solfrid Harbu kommer fra stillingen som Vice President Marketing and Communications i Eltek, et norsk selskap som tidlig tok en ledende posisjon i det globale markedet for strømforsyning til Telecom og Datasentere.

- Cobuilder har tydelige ambisjoner om å være ledende i bransjen. Jeg har stor tro på at de leverer løsninger for fremtiden og vil spille en viktig rolle for det digitale skiftet innen BAE-næringen. Det var derfor lett å si ja da jeg fikk muligheten til å bli med på dette laget, sier Solfrid Harbu i en pressemelding.

I Cobuilder er de svært fornøyde med å få Solfrid Harbu med på laget.

- Hun innehar både kompetanse, erfaring og de personlige egenskapene vi har sett etter og vi er overbevist om at denne ansettelsen vil styrke Cobuilder både strategisk og forretningsmessig, sier Lars Chr. Fredenlund i en rpessemelding.

Cobuilder er et privateid selskap som utvikler og tilbyr sømløse IT-løsninger for den globale bygg- og anleggsnæringen. Det er en internasjonal virksomhet med cirka 140 ansatte fordelt på hovedkontoret i Oslo og heleide datterselskaper i England, Frankrike og Bulgaria.

Selskapet er strategisk samarbeidspartner til ISO, buildingSMART, CEN og CENELEC.