Ingunn Fykse. Foto: Caverion
Ingunn Fykse. Foto: Caverion

Ny leder hos Caverion Bergen

Ingunn Fykse har tiltrådt som leder for Caverions prosjektavdeling i Bergen.

– Etter å ha vurdert gode kandidater, både eksternt og internt, ble det konkludert med at den beste og mest egnede kandidaten var intern, skriver selskapet i en pressemelding.

Direktør for Prosjektvirksomheten til Caverion i Norge, Magne Markussen, er glad for å ha fått henne som avdelingsleder.

– Ingunn har jobbet som prosjektleder i Caverion siden 1997, og har deltatt i mange av våre største prosjekter. Hun er den best egnede kandidaten for å ta vår virksomhet i Bergen videre og rett person for å ivareta denne lederrollen. Hun kjenner avdelingen godt og har opparbeidet seg god kunnskap om hva som skal til for at vi skal løfte Bergen til å bli en solid og forutsigbar prosjektavdeling, sier Markussen i meldingen.

Caverions Prosjektavdeling i Bergen er tverrfaglig med omkring 40 elektrikere og rørleggere, prosjektledere og prosjektutviklere på alle fag. Til sammen har avdelingen 74 ansatte.

Caverion har en serviceavdeling også i Bergen, som står for drift og vedlikehold på eiendom og infrastruktur. Prosjektavdelingen på Caverions Bergenskontor, som leverer nybygg og rehabiliteringer, er den Fyksen nå blir leder for. Den består av tre avdelinger; infrastruktur, bolig og prosjekt.

– Jeg er veldig glad i tverrfaglige utfordringer, fremdriftsstyring, personalutvikling og utfordringer generelt, sier Fykse.