Geir-Ole Nilstad

Ny leder for Veidekke i Hallingdal

1. januar tar Geir-Ole Nilstad over som avdelingsleder for Veidekke Bygg i Hallingdal etter Jørgen Holestøl.

Geir-Ole Nilstad (59) har jobbet i Veidekke i Hallingdal i vel 31 år og kommer fra stillingen som prosjektleder. Han har vært leder for mange store og viktige byggeprosjekter for Veidekke, blant annet Hallingdal Sjukestugu/Ål Helsetun, Valdres lokalmedisinske senter, Sørgrenda, Kremmartunet, Ål kulturhus og Norefjelltunet.

- Vi er glade for at Geir-Ole har takket ja til å overta rollen som leder for vår avdeling i Hallingdal etter Jørgen. Avdeling Hallingdal har hele tiden vært en solid enhet i Veidekkes byggevirksomhet, mye takket være Jørgen Holestøls stødige og trygge ledelse. Samtidig er vi trygge på at dette arbeidet vil fortsette nå som Geir-Ole overtar, sier Veidekkes distriktsleder Gro Brathovde.

Jørgen Holestøl har hatt ansvaret for avdelingen i Hallingdal siden starten for 32 år siden. Nå ønsker han å overlevere styringen av kontoret på Gol til en ny leder for virksomheten, samtidig som han ønsker nye utfordringer på andre områder i Veidekke.

- Vi setter vi stor pris på jobben Jørgen har gjort for oss, og at han fortsatt vil bidra og sette preg på virksomheten vår. Under hans ledelse har avdelingen vokst fra 15 til 45 ansatte og omsetningen er nesten tidoblet, avslutter Brathovde.

Veidekkes avdeling på Gol er Hallingdals største entreprenørfirma. De 45 medarbeiderne (25 håndverkere, 3 lærlinger og 17 funksjonærer) utfører alle typer oppdrag, fra mindre påbygg og rehabiliteringer på eneboliger og hytter til store prosjekter innen bygg og anlegg. De opererer fra Noresund/Norefjell til Geilo og Hemsedal, det vil si alle kommunene i Hallingdal samt Krødsherad kommune og Nore og Uvdal kommune.