Ny leder for helse i Nordic, Hanne Hemsen (fra venstre) og nye assosierte partnere Nettie Hew, Martin Moe, Frederico Francisco og Anders Lager. Foto: Nordic - Office of Architecture
Ny leder for helse i Nordic, Hanne Hemsen (fra venstre) og nye assosierte partnere Nettie Hew, Martin Moe, Frederico Francisco og Anders Lager. Foto: Nordic - Office of Architecture

Ny leder for Helse og flere assosierte partnere i Nordic – Office of Architecture

Nordic – Office of Architecture ansetter syv nye arkitekter og to praktikanter. I tillegg tar arkitektkontoret opp fire nye assosierte partnere og ansetter ny leder for helseavdelingen.

Det skriver Nordic – Office of Architecture i en pressemelding fredag.

Ny leder for helse i Nordic, Hanne Hemsen, har lang erfaring i denne avdelingen, heter det i meldingen.

– Vi er ekstremt glade for at Hanne vil ta på seg det ansvaret det er å lede helsesatsningen vår videre. Hun har gjort en fantastisk innsats for Nordic i mange år allerede, og er en helt naturlig leder for avdelingen, sier Eskild Andersen, Daglig leder i Nordic.

Nordics tidligere leder for Helse, Johannes Eggen, vil fokusere på prosjektgjennomføring og nye oppdrag i Nordic.

I tillegg til endringene i ledelsen utvides partnergruppen med fire nye assosierte partnere: Nettie Hew, Martin Moe, Frederico Francisco og Anders Lager. De fire kommer fra forskjellige markedsområder i Nordic, og har, ifølge meldingen, utmerket seg med sin innsats for firmaet de siste årene.

Gjennom høsten har arbeidsmengden økt etter at firmaet har vunnet viktige nye prosjekter og eksisterende prosjekter har blitt utvidet i omfang. Som et resultat av dette har Nordic ansatt syv nye arkitekter: Kjeld van den Ende, Erik Sevestre, Susanne Flod, Yeojoon Yoon, Eivind Hajem, Per Carlsen, og Dounia Touil. I tillegg får firmaet inn to nye parktikanter: Nora Salvesen og Johan Thomassen.

– Etter den lille bremsen vi opplevde i begynnelsen av pandemien, er det godt å kunne styrke teamene igjen og vi er glade for å kunne si velkommen til så mange flotte nye kollegaer, sier Eskild Andersen.